Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Kiertueella

Vaatteemme on tarkoitettu kaikille! Siksi haluamme näyttää, miltä ne näyttävät tavallisten eri-ikäisten ja -kokoisten naisten päällä. Vierailemme eri puolilla Ruotsia kiertueellamme, jolla pääset tutustumaan mallimme kotikaupunkiin ja arkeen ruotsalaisessa pikkukaupungissa. Tapaamme monia upeita naisia – ja kauniita naisesikuvia!

Tutustu kevään ambassadoreihin

Mikä olisikaan upeampaa kuin kauniit naisvartalot täynnä itsevarmuutta ja voimaa? Me rakastamme kaikkia muotoja ja haluamme näyttää, että vaatteemme on tehty kaikenmuotoisille vartaloille. Sen vuoksi annamme tavallisten, ihanien naisten toimia mallistojemme malleina - tutustu uusimpaan ambassadorikvartettiimme heidän esitellessään kevään muotia!

Ennen kuvauspäivää

Kello on vasta 7 aamulla, ja tuuli puhaltaa kylmästi Tukholman Liljeholmenissa. Mutta Liljeholmsbron-sillan alla käy täysi tohina. Neljä upeaa naista eri puolelta Tukholmaa on valittu castingin kautta Cellbesin kevätmalliston kasvoiksi: koulupedagogi Anna L, 46, lastenhoitaja Izabelle, 28, yrittäjä Anna Z, 60 ja lentoemäntä Elisabeth, 54.

Lue lisää

Kulissien takana

Digitaalisen castingin jälkeen tuntui hienolta tavata naiset paikan päällä Liljeholmenissa. Järjestimme värikkään ympäristön ruokarekkoineen, joissa oli tarjolla herkullisia hampurilaisia. Otimme mukaan sopivaa rekvisiittaa, kuten kahvia ja pullaa lämpimän kevättunnelman luomiseksi.

Lue lisää

Liljeholmen

Osta tuotteita alta

Liljeholmen