Luksusleirintä kohteessa Sälen

Cellbes lähtee Ruotsin -kiertueelle jo 18. kertaa kampanjalla #OLEMMECELLBES, jossa annamme neljän tavallisen naisen yrittää olla malleja. Tällä kertaa laskeudumme Lindvalleniin, Säleniin.


Neljä malliamme Agneta 62, Malin 48, Jennie 25 ja Elin 22 ovat kaikki osallistuneet digitaaliseen valuun. Kun he kuulivat, että heidät valittiin, he olivat kaikki yllättyneitä - ja erittäin iloisia.


– Kun sain tietää, että olin yksi valituista, olin hyvin yllättynyt, en voinut uskoa, että se oli totta, se olisi niin hauskaa, Agneta sanoo.


Tyttöjä odottivat kaksi päivää täynnä iloa, odotusta ja inspiraatiota. Ensimmäisen päivän suunnitelmana oli kuvata mallit ylös vuorilla. Toinen päivä tarjoaisi vuoristomajan kohtauksia, kuten "aamiainen portaissa", "makkaran grillaus", "vohvelilounas" ja "kodikas tulen edessä".

Cellbes

Malin Schulz

Ikä: 48 Koko: 38/40 Pidän vartalostani, koska: Se on joustava, vahva ja kärsivällinen. Minä kolmella sanalla: iloinen, utelias, rohkea. Paras syksyn viihtyisyys: Kokko, pelata pelejä ja hyvää punaviiniä. Pitkiä vaelluksia ja retkeilyä vuorilla.

Cellbes

Jennie Stenmark

Ikä: 25 vuotta Koko: 44 Pidän vartalostani, koska: Se antaa minulle elämän joka päivä. Minä kolmella sanalla: Ajettu, nöyrä, luova. Paras syksyn viihtyisyys: Veistetyt kurpitsat, jota seuraa elokuva -ilta kynttilöiden sytyttämisellä.

Cellbes

Elin Mojanis

Ikä: 22 vuotta. Koko: XS / S. Pidän vartalostani, koska: se on minun ja pidän siitä. Minä kolmella sanalla: kiltti, itsepäinen ja utelias. Suosikki resepti: Grillattua hirven lihaa ranskalaisilla perunoilla ja kastikkeella.

Cellbes

Agneta Larsson

Ikä: 62 vuotta Koko: 40-42. Minä kolmella sanalla: onnellinen, positiivinen ja helppo. Paras luontoseikkailu: Kävele Njureskärin vesiputoukselle. Paras syksyn viihtyisyys: Ryömi nojatuoliin ja sytytä tuli ja paljon kynttilöitä.

Ennen valokuvausta

Vaikka Agneta, Elin, Jennie ja Malin tehtiin kuvaan, me valmistauduimme yläreunaan. Telttojen ja muiden retkeilyvarusteiden muodossa olevat rekvisiitta kannettiin ylös ja valmistettiin vuoren upeassa ympäristössä!

Kulissien takana

On kesäkuun puoliväli ja kello on juuri lyönyt kello 5.30, kun neljä väsynyttä mutta hyvin odottavaa tyttöä saapuu hotelliin Lindvallenissa. Yksi tytöistä on sähköasentaja, toinen bussikuski, kolmas joogaopettaja ja jälkimmäinen on ostaja ja asiakaspäällikkö.


Agneta, joka on päivittäin linja -autonkuljettaja, on tottunut aloittamaan päivät aikaisin, mutta ei tällä tavalla.


– Saat erittäin hemmoteltua, kun istut alas ja meikitään ja hemmotellaan. Kyllä, sinusta tuntuu todella prinsessalta, hän sanoo ja hymyilee silmänräpäyksessä.


Tunnien korjaamisen ja hoidon jälkeen mallit ja tiimi istuvat autoissa matkalla ylös mutkaisille teille, jotka johtavat vuoren huipulle. Tunne on selvästi hermostunut ja odottava; voit melkein tuntea autojen tunnelman.


Neljä naista yhdessä meikkitaiteilijoiden kanssa suojautuvat tuulelta kiven taakse ja korjaavat sen viimeiseksi ennen kuin on aika poseeraa kameran edessä. Huolimatta sateesta ja tuulista, se paistaa kaikkiin neljään tyttöön ja naurukuplia.


– Oli hyvin erityinen tunne seisoa vuoren huipulla täysin meikkiin ja kiinteisiin hiuksiin. Se ei ole jotain, mitä normaalisti tekisin, mutta juuri silloin tuntui siltä, ​​että olin hieman lyömätön ja että minua todella tarvittiin. Seisoit siellä ja sataa, tuuli ja oli kylmää, mutta niin hauskaa, sanoo 22-vuotias Elin, joka työskentelee päivittäin sähköasentajana.

– Rakastin jokaista minuuttia poseerata kovassa tuulessa ja sataa vuorelle. Kuulostaa ehkä hieman hullulta, mutta rakastan luoda mitä tahansa, joten luottamuksen saaminen luonnosta viileän kuvan luomiseksi on hämmästyttävää. Kokeileminen tuulessa hiuksissani tai sateella kasvoillani saadakseni viileitä poseja saa sisäisen taiteilijani eloon, sanoo Jennie, 25.


Se on märkä ja kylmä, mutta samalla erittäin iloisia malleja, jotka kävelevät takaisin autojen luo, kun päivä on ohi.


– Minusta on erittäin tärkeää olla osa tätä tavallisena naisena. Että sinulla on aina nämä kuvat ja voit katsoa taaksepäin päivästä, jolloin tunnet olosi matalaksi, vain noustaksesi ja tuntemaan.

"Vau, minä todella tein tämän", sanoo Malin, joogaopettaja ja ulkoiluharrastaja.


- Jag har växt så mycket av denna upplevelsen och jag kommer spara den i hjärtat och ta fram när jag behöver bli påmind om att jag är fin precis som jag är, avslutar hon.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.