Kylpy Hudiksvall

Tämän vuoden suuren kylpykuvauksen aikana Hudiksvallin ympäristön veden lämpötilalla oli paljon toivomisen varaa. Pohjapaikasta tuli siis Iggesundin kylpylä.


Onnistunut löytämään naisia, jotka vapaaehtoisesti haluavat seistä kameran edessä uimapuvuissa, ajattelimme olevan vaikea tehtävä. Se ei tapahtunut! Siellä on paljon rohkeampia naisia kuin luuletkaan. Ja se luultavasti kertoo myös paljon ajasta, jossa elämme. Lopulta olemme alkaneet hyväksyä ja rakastaa itseämme sellaisina kuin olemme. Kaikissa kooissa, kaikissa muodoissa ja kaiken ikäisille. Hurraa siitä sanomme! Kaikkien hakijoiden joukosta valitsimme kuusi fantastista 19–81 -vuotiasta naista, jotka tutustuimme tapahtumarikkaan päivän aikana Iggesundin kylpylässä, jossa myös Katarinalle, yhdelle malleista, on työpaikkansa.

Cellbes

Maja Wilkes

Ammatti: Opiskelijan kiinnostuksen kohteet: Laulaminen, tanssi, teatteri, taide, meikki ja muoti. Paras elämänneuvoni: Teeskentele, että pystyt, ja pääset pitkälle.

Cellbes

Katarina Rohdin

5 sanaa minusta: iloinen, ajautunut, huolehtiva, luottavainen ja joustava. On todella hyvä: osallistumaan ja aloittamaan erilaisia ​​tapahtumia.

Cellbes

Ulrika Stjärna

Harrastukset: Liikunta, urheilu ja vaatteet. Piilotettu lahjakkuus: Ompelu ja puusepäntyöt (esimerkiksi remontoinut asuntomme), laulu.

Cellbes

Helena Hjelm

Ammatti: Ihotautilääkäri Paras elämänneuvoni: Huolehdi elämästä, joka on tässä ja nyt. Ole kiltti ja nöyrä. Mansikkapaikka Hälsinglandissa: Luonto Dellensjöarnan ympärillä

Cellbes

Krystyna Jedrzejewska

Ammatti: Kunto -ohjaaja, perhekasvattaja On todella hyvä: Opettaa minulle kieliä. Jos voitan 10 miljoonaa: Rakennan tilan, ostan hevosen, auton ja matkustan.

Cellbes

Hilja Lodén

Kiinnostuksen kohteet: Tanssi, elokuva, rikoksen uhrin vihjelinja ja uinti. 5 sanaa minusta: iloinen, utelias, avulias, viisas ja huolehtiva.

Kulissien takana

Rakennettiin värikkäitä maisemia ja kylpylän sisäänkäynti muutettiin meikkilaatikoksi. Tänä päivänä hiuksille, meikille ja laitteille asetettiin ylimääräisiä vaatimuksia, koska jotkut kuvat otettiin veden alla. Joukko onnellisia lapsia joutui toimimaan lisäominaisuuksina ja heillä oli koko uima -allas, jossa he voivat roiskua makkaroiden välissä. Samaan aikaan innokas iloinen kylpylän henkilökunta oli rivissä ja tarjoili kahvia otosten välissä (no, he olivat luultavasti myös hieman uteliaita 😊). Todella hauska päivä, joka antoi meille paljon hienoja kuvia tämän vuoden kylpykokoelmasta. Kiitämme hienoja Hälsingland -tyttöjä, Iggesundin kylpylää ja kaikkia lahjakkaita työntekijöitä siitä!

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.