Tyttöjen viikonloppu Västervik

Jo 17. kerran on# viärcellbesin aika. Konsepti, jossa annamme neljän tavallisen naisen olla mallina vaatteillemme. Meille tämä on itsestäänselvyys. Rakastamme naisen kehoa muodosta riippumatta, ja silloin tietysti tavallinen nainen edustaa meitä. Tänä syksynä tutustut Ramonaan, Lillemoriin, Carolineen ja Emmyyn. Sitä odotamme innolla!

Cellbes

Ramona Cipolloni

Ikä: 37 vuotta. Koko: S / M. Kaunein ruumiiniosa: Vyötärö. Minä kolmella sanalla: olen kapinallinen. Jos olisin eläin, olisin ollut: kameleontti, pidän monimuotoisuudesta.

Cellbes

Emmy Aldenfors

Ikä: 29 vuotta. Koko: 36-38. Kaunein ruumiiniosa: Perse. Minä kolmella sanalla: leikkisä, rohkea ja huolehtiva. Jos olisin eläin, olisin: leijona, koska pidän huolta rakkaistani ja rakastan hemmottelua.

Cellbes

Caroline Sihngoin Kumbong

Ikä: 32 vuotta. Koko: M / 38. Kaunein ruumiiniosa: Yläosa. Minä kolmella sanalla: kaunis, rohkea, joustava. Jos olisin eläin, olisin: koira, koska rakastan ihmisten läheisyyttä. Olen onnellinen, kun saan osallistua ryhmiin ja tukea ympärilläni olevia.

Cellbes

Lillemor Lang

Ikä: 30 vuotta. Koko: 44/46. Kaunein ruumiinosa: Jalat, jos voin nyt valita vain yhden. Minä kolmella sanalla: lumoava, ystävällinen ja värikäs. Jos olisin eläin, olisin: Kissa. Siro, itsenäinen ja ilkikurinen.

Ennen valokuvapäivää


Vuodesta 2017 lähtien meillä Cellbesillä on ollut kokoelmiemme mallina tavallisia naisia. Meille tämä on tapa innostaa ja vahvistaa naisten itseluottamusta, koska osoitamme, että vaatteemme sopivat kaikille naisille.


Tällä kertaa kuvattiin alusvaatteita. Varhaisesta aamusta huolimatta se on täydessä vauhdissa Gränsön linnassa Västervikin ulkopuolella, missä kuvaukset pidetään. Koronan vuoksi valu on tapahtunut digitaalisesti, ja siksi on erityisen hauskaa vihdoin tavata neljä malliamme: Lillemor 30 -vuotias, Ramona 37 -vuotias, Caroline 32 -vuotias ja Emmy 29 -vuotias.


Suunnitelma on ottaa valokuvia tytöistä, mitä kuvitella tyttöjen viikonloppuna. Ensin näytetään hieman enemmän jokapäiväisiä alusvaatteita ja lounaan jälkeen kuvataan ilta -asu. Valokuvauspaikka on pörröinen ja koristeltu täydelliseksi. Se muistuttaa muurahaispesää, kun suuri kaunis hotellihuone muuttui muutamassa tunnissa täydelliseksi valokuvastudioksi, jossa oli lamppuja ja näyttöjä. Pöydällä on joukko kauniita ruusuja, kylpyhuoneesta kostutin testataan oikean sumun saamiseksi ja lattialla on narunmeri.

Kulissien takana

Neljä tyttöä tapaavat ensimmäistä kertaa Västervikissä kukkivien magnolioiden alla Välimeren muistuttavassa ympäristössä. Kaikki ovat kotoisin eri maailmoista ja ovat ottaneet aikaa töistään tehdäkseen tänään epätavallisen tehtävän. He ovat kahden päivän ajan Cellbesin malleja ja näyttävät syksyn muotimme - ja alusvaatteemme.


Se on pistelyn tunne varhain aamulla. Huoneessa tuoksuu odotus ja hiuslakka. Neljä kikatusta, pieni aamun väsynyt ja pieni kalpea tyttö istuvat peräkkäin neljän peilin edessä ennen muutoksen alkua. Heidän edessään on se, mitä voidaan parhaiten kuvata värien ja meikkien buffetiksi, jonka kanssa ammattitaitoiset meikkitaiteilijat alkavat nyt työskennellä.


- Minulla on aina ollut suurin unelma tulla malliksi, mutta luulin olevani liian vanha. Tämä on todella unelma, sanoo Caroline, kolmen lapsen äiti Vaggerydistä. Hän tuli Kamerunista 9 vuotta sitten ja työskentelee päivittäin henkilökohtaisena valmentajana ja apulaishoitajana.


Ilma on täynnä tuoksuja kynsilakasta, hiuslakasta ja suorista hiuksista on muuttunut pehmeiksi, punaisiksi kiharoiksi, jotka putoavat täydellisesti Lillemorin kasvojen ympärille.


- Tämä on niin siistiä, että elän pitkään. En ole koskaan ollut niin hemmoteltu, hän sanoo.


Muutamaa tuntia myöhemmin neljä erittäin kaunista naista siirtyvät pysäköintialueen poikki, veden ääreen ja hotellihuoneeseen, jossa valokuvaus on tarkoitus tehdä. Heidän silmissään näkyy itsetunto, joka saa kaikki tapaamansa hymyilemään. Ne antavat kylpytakkien liikkua vapaasti kevättuulessa, täydellisesti istuvat alusvaatteet, jotka koristavat vartaloa.


Kun kamera vilkkuu hetken kuluttua neljällä naisella, jotka nauravat ja nauravat luottavaisin mielin esittelemään alusvaatteensa, on vaikea uskoa, että nämä ovat tavallisia naisia, jotka taistelevat jokapäiväisessä arjen palapelissä. Ajatukset menevät pikemminkin tytöille, jotka pelasivat Sex and the City -pelissä, ja huoneessa on melkein värinä onnen, mielialan ja energian tunteen yli.


Juuri tästä syystä teemme #olemmecellbes. Tiedämme, että naisvartalo näyttää erilaiselta ja muodoltaan erilaiselta.


- Se tekee naisen kehosta kauniin. Vaatteiden tulisi sopia tavallisille naisille, ja ne näyttävät parhaimmalta tavallisilta vartaloilta.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.