• Naiset koko 34-64
  • Miehet koko S - 8XL
  • Ilmainen toimitus alk.59€

Yöelämää Liljeholmen

Onko mitään mukavampaa kuin kauniit naisvartalot, jotka levittävät itsetuntoa ja voimaa? Rakastamme kaikkia muotoja ja haluamme näyttää, että vaatteemme on tehty sopimaan kaikenlaisiin kaariin. Siksi annamme tavallisten, kauniiden naisten olla mallejamme kokoelmissamme - tapaa uusin suurlähettiläidemme kvartetti, kun he näyttävät kevään muotia!

Cellbes

Izabelle Holm Mutumba

Ikä: 28. Koko: 48. Ammatti: Lastenvahti Nattisissa ja pukusuunnittelija / ompelija. Minä kolmella sanalla: Luova, sitoutunut ja huolehtiva. Kaunein ruumiinosa: Pituus ja käyrät. Motto elämässä: Tee enemmän sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi.

Cellbes

Anna Ljungblad

Ikä: 46. Koko: 36/38. Ammatti: Esikouluopettaja. Minä kolmella sanalla: positiivinen, kunnianhimoinen ja onnellinen. Kiinnostuksen kohteet: Ystävät ja koulutus, rakastan harjoittelua. Minun mukavin ruumiinosa: Olen melko tyytyväinen mittasuhteisiin sekä koko.

Cellbes

Elisabeth Sandin

Ikä: 52 Koko: 38/40 Ammatti: Lentoemäntä Olen todella hyvä: Nautin elämästä, matkustan, syön ja viihdyn. Eniten tyytyväinen ruumiinosaan: Pidän hiuksistani, sekä värin, koon että tilavuuden puolesta!

Cellbes

Anna Zellman

Ikä: 60. Koko: 40 alavartaloon, 44 ylävartaloon. Ammatti: Itsenäinen ammatinharjoittaja. Minä kolmella sanalla: onnellinen, huolehtiva ja päättäväinen. Kaunein ruumiiniosa: silmät. Motto elämässä: Nauti, naura ja paskaa periaatteista.

Ennen valokuvausta

Valokuvaus tapahtui kylmimmän joulukuun puolivälissä. Teeman löytäminen, joka toimi etäisyyden ja maksimaalisen turvallisuuden kanssa korona -aikoina, ei ollut helpoin asia, mutta häpeä sille, joka luovuttaa. Kokosimme viisaat päämme yhteen ja löysimme juuri sopivan teeman - yöelämä Liljeholmenissa!

Liity seuraamme, kun Liljeholmsbronin kylmä aamu muuttui kevään mauksi upeilla väreillä ja paljon naurua!

Kulissien takana

Tämä on 16. kerta, kun Cellbes tekee #olemmecellbes -kampanjan Ruotsissa. Tällä kertaa olimme Liljeholmenissa. Kahdessa suuressa bussissa ammattimaiset stylistit keskustelevat malliemme kanssa päivän ajan.


- En ole koskaan ollut malli, joten tämä on jotain aivan uutta, sanoo Anna Z.

- Tuntuu uskomattoman ylelliseltä tulla tänne tylsäksi, punasilmäiseksi ja vaaleaksi ja nähdä itsesi muuttuvan satuprinsessasta ammattitiimin toimesta, Elisabeth lisää.

- Se on vähän unelma, olin niin onnellinen, kun minut valittiin. Minulle se on vähän kuin näyttäisi, että jopa me, joilla on hieman suurempi koko, voimme olla malli, että sinun ei tarvitse olla ohut, voimme myös pitää, sanoo 28-vuotias Izabelle.

- Se on luultavasti jokaisen naisen unelma nähdä itsensä parhaimmillaan, sanoo Anna L.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€
  • 30 päivän palautusoikeus