• Naiset koko 34-64
  • Miehet koko S - 8XL
  • Ilmainen toimitus alk.59€

Ruokakaupassa Brastassa

Jo 19. kerran Cellbes lähtee kiertueelle ympäri Ruotsia kuvaten #olemmecellbes-kampanjaa, jossa annamme tavallisten naisten toimia malleina. Tällä kertaa huomion keskipisteenä olivat farkut ja kuvauspaikaksi valitsimme Brastan, lähellä Lysekiliä.


Mallimme Ebba 23, Camilla 50, Eivor 92, Helene 42, ja Andrine 39, asuvat kaikki Lysekilissä, mutta tänään he ottavat vapaata tavallisesta arjestaan toimiakseen Cellbesin malleina. Ja catwalkina heillä on – ruokakauppa.


– Minua alkoi jännittää kuultuani, että kuvaamme samalla ohjelmaa. Mutta elämänmottonani on ottaa elämä vastaan sellaisena kuin se on. Hakuna matata! Veronika sanoo hymyillen.


Päivä oli täynnä väriä, iloa ja kuvausta! Mallimme saivat pitää energiaa yllä sekä valokuvausta että mainosvideon tallennusta varten. He saivat hengailla ja juosta, kiljua ja nauraa – ja olivat siitä innoissaan. Kun päivän päätteeksi vaatteet riisuttiin takaisin henkareihin ja meikki pestiin pois, viisi väsynyttä mutta onnellista naista kokoontui yhteen.


- Yritän tehdä vain sellaisia asioita, jotka tekevät minut iloiseksi, kuten suolakylpy ja ehkä viski. Ja tämä oli todella hauskaa! Naiset ovat upeita! sanoo Eivor, 92.

Cellbes

Andrine Ärlsjö

Nimi: Andrine Ärlsjö Ikä: 39 vuotta Koko: 38 Mitä teet päivisin? Työskentelen maanrakennusyrityksessä laskentainsinöörinä. Elämänmotto? Nauti elämästä, tässä ja nyt. Mikä on sinulle arjen luksusta? Tasapainoinen elämä. Ajan viettäminen perheen kanssa. Mikä on sinulle tärkeää farkkuja ostaessasi? Että ne ovat mukavat ja sopivat vartalolleni. Pidän farkuista, joissa on matala vyötärö, stretchiä ja pillilahkeet.

Camilla Lind

Nimi: Camilla Lind Ikä: 50 vuotta Koko: 40–42 Mitä teet päivisin? Olen kampaaja omassa kampaamossani sekä kampaajaopettaja ja sisustaja kiinteistömyynnissä. Elämänmotto? Jos jostain syystä kaadut, nouse pystyyn kuin mainosteline. Äläkä kuuntele niitä, jotka sanovat, ettet osaa! Mikä on sinulle arjen luksusta? Pienet yksinkertaiset asiat, jotka voivat tehdä päivästä täydellisen. Esimerkiksi veneily johonkin upeaan paikkaan ja hyvästä ruoasta ja juomasta nauttiminen. Tai avantouinti/saunominen Apelvikin rannalla, se on ihanaa. Mikä on sinulle tärkeää farkkuja ostaessasi? Farkuissa ei saa olla liian matala vyötärö ja niissä on oltava hyvä istuvuus.

Cellbes
Cellbes

Ebba Löfving

Nimi: Ebba Löfving Ikä: 23 vuotta Koko: useimmiten small, 34–38 yläosissa ja 36 alaosissa Mitä teet päivisin? Työskentelen huoltoasemalla, treenaan ja kuntoilen ja yritän pitää taiteellisuuteni elossa. Orastava musikaalitähti! Elämänmotto? Anna kaikkesi: uskalla kokeilla ja haastaa itsesi. Mikä on sinulle arjen luksusta? Spontaani tekeminen! Matkustaminen hienoon paikkaan hyvässä seurassa ja hyvän aterian nauttiminen. Tai ajan viettäminen kotona jonkun kanssa ja illallisen syöminen. Ystävien ja perheenjäsenten kanssa oleminen.

Eivor

Nimi: Eivor Ikä: 92 vuotta Koko: 36/38 Mitä teet päivisin? Valmistan hyvää ruokaa ja kävelen sekä uin Kallbadhusetissa lähes vuoden ympäri. Elämänmotto? Ole positiivinen, utelias ja kiinnostunut! Mikä on sinulle arjen luksusta? Hyvän ruoan valmistaminen. Mikä on sinulle tärkeää farkkuja ostaessasi? Tärkeintä on, että niissä on stretchiä.

Cellbes
Cellbes

Veronica Karlsson

Nimi: Veronica Karlsson Ikä: 29 vuotta Koko: 40 Mitä teet päivisin?Työskentelen psykiatriaan erikoistuneena sairaanhoitajana psykiatrisessa sairaalassa. Elämänmotto? Hakuna matata, jonka sekä minä että siskoni olemme tatuoineet ihollemme. Mikä on sinulle arjen luksusta? Harrastukset keskellä viikkoa, kuten elokuvissa käyminen tai uusien kävelyreittien löytäminen. Mikä on sinulle tärkeää farkkuja ostaessasi? On tärkeää, että farkut ovat mukavat ja niissä voi liikkua vapaasti. Ja että niissä on korkea vyötärö ja että takamus näyttää hyvältä!

Helene Gran

Nimi: Helene Gran Ikä: 42 vuotta Koko: 46/48 tai jopa 52, merkistä riippuen Mitä teet päivisin? Piirisairaanhoitaja digitaalisessa terveydenhuollossa. Elämänmotto? Jos ei panosta mihinkään, ei voi voittaa mitään. Mikä on sinulle arjen luksusta? Kutsu illalliselle. Sekä ravintolassa että kotona. Koska olen alun alkaen kokki, minä olen se, joka on melkein aina keittiössä. Tuntuu ylelliseltä päästä valmiiseen pöytään ja on hienoa, että olen voinut tehdä välillä jotain muuta. 12-vuotias tyttäremme on valmistanut ruokaa itsenäisesti kuuden vuoden iästä lähtien, joten hän valmistaa joskus kolmen ruokalajin aterian! Mikä on sinulle tärkeää farkkuja ostaessasi? On tärkeää, että farkut tuntuvat mukavilta myös istuessa ja että niissä on riittävän pitkät lahkeet.

Cellbes

Ennen valokuvausta

Lysekilissä on varhainen aamu. Meri on harmaa ja tuuli ulvoo. Lysekilin Havsbadet-kylpylässä on meneillään kiireiset valmistelut. Vaatteita höyrytetään, viimeiset sovitukset on käynnissä ja kameroita tarkistetaan. Mutta ennen kaikkea päivän päähenkilöille on tehtävä make over.


Catwalkina ruokakauppa

Pöydillä on siveltimiä, kihartimia, puuteria, poskipunaa, luomiväriä ja kaikkea, mitä tarvitaan, jotta nämä jo ennestään upeat naiset ovat valmiita astumaan kameran eteen. He pääsevät vuorotellen meikattavaksi ja hemmoteltavaksi, ja tauoilla he saavat sovittaa vaatteita. Ompelukoneella tehdyt taiat saavat kaiken istumaan kuin valettu. Sitten lähdetään Brastaan. Valokuvaaminen tapahtuu paikallisessa ruokakaupassa, ja siellä kuvataan myös mainosvideo.

Kulissien takana

Ebballa on päällään farkkuhaalarit ja farkusta valmistetut korvakorut, jotka stylisti on suunnitellut. Hän on täynnä energiaa ja valmiina haasteeseen. Ebban elämänfilosofia on: "Uskalla kokeilla", ja juuri nyt hän noudattaa omaa neuvooan ryhtymällä malliksi yhden päivän ajan Me olemme Cellbes -kampanjaa varten.

– Yritän olla kiitollinen siitä, mitä minulla elämässäni on. Minulla on hyvin toimiva keho, pystyn hengittämään raikasta ilmaa ja ympärilläni on ihmisiä, jotka huolehtivat minusta. Ja tänään olen kiitollinen siitä, että saan kokea kaiken tämän!


Älä tuomitse, vaan inspiroidu muista

Andrine yrittää käsitellä multapussia samalla, kun hän "jongleeraa" tomaattien kanssa. Mallina toimiminen on rankkaa työtä! Tauolla puhutaan hieman erilaisista tavoista vahvistaa naisten itsetuntoa.

– Yritän olla vertaamatta itseäni muihin,vaan annan muiden inspiroida minua. Rakastan kehoani, koska se on minun. Ja mielestäni kannattaa seurata omaa sydäntään.


Panosta ja voita!

Helene seurasi sydäntään, kun hän haki Olemme Cellbes -kampanjaan. Tai oikeastaan hänen tyttärensä oli sitä mieltä, että hänen pitäisi hakea.
–Jos ei panosta mihinkään, ei voi voittaa mitään, minulla on tapana sanoa. Ja tällä kertaa voitin! sanoo Helene.
Hänen mielestään itsetunto on vaikea, mutta erittäin tärkeä asia.
– Käyn joskus sisäistä vuoropuhelua itseni kanssa, ja kerron, että kelpaan sellaisena kuin olen. Joskus minun on puhuttava itseni ympäri, hän sanoo pilke silmäkulmassa.Kävely on hyväksi

Camillalla on papiljotit hiuksissaan ja vihreää luomiväriä, ja hän ponnisteli koko päivän liian isoissa kengissä. Näin voi käydä, kun on malli.
– Elän mottoni mukaisesti: "lähes kaikesta voi selvitä, kun ei luovuta".
Itsetunnon kohdalla Camillan mielestä on tärkeää keskittyä siihen, mikä on tärkeää. Hänen tapauksessaan kyseessä on perhe, lapset ja lapsenlapset.
– Ei kannata tuhlata liikaa aikaa sen murehtimiseen, että keho ei ole täydellinen. Mutta minä voin hyvin, jos esimerkiksi treenaan. Ja kävelylenkki tekee hyvää päälleni!

Vanhin osallistujamme (koskaan) Eivor, 92 on samaa mieltä nuorempien naisten kanssa.
– Älä koskaan anna periksi! Se on paras neuvo, jonka olen saanut elämässäni. On pysyttävä positiivisena, uteliaana ja kiinnostuneena elämää kohtaan!


Loppujen lopuksi kaikki vartalot ovat kauniita

Päivä lähestyy loppuaan. Kuusi väsynyttä mutta onnellista naista on antanut kaikkensa useiden tuntien ajan sekä videokameran että valokuvaajan edessä. Veronika tiivistää:

– Päivä on ollut upea ja todella hauska! Olemme kaikki erilaisia, mutta olemme todellakin saaneet näyttää, että kaikki vartalot ovat kauniita. Tämän tekisin mielelläni uudelleen!

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€
  • 30 päivän palautusoikeus