Mekot


Cellbesin valikoimasta löydät kauniit mekot kaikkiin tilanteisiin. Valitse itsellesi mukava mekko arkeen tai yksikertaisempi kesämekko viikonlopuksi. Löydät varmasti valikoimastamme oikean mallisen ja kokoisen mekon, joka istuu päälläsi kuin valettu Yhdistelemällä mekkoon upeita huomiota herättäviä asusteita takaat ainutlaatuisen ilmeen. Esimerkiksi kaulakorut sekä muut korut luovat tyylikkään kokonaisuuden. Jätä korut pois, jos pelkistetty tyyli on enemmän sinua varten.

Cellbesin verkkokaupassa myynnissä olevat cocktail-mekot ovat tyylikkäitä ja ajattomia, jotka sopivat kaikista tärkeimpiin tilanteisiin. Mekot auttavat sinua korostamaan parhaita puoliasi ja piilottamaan epäkohdat. Takaamme, että jokainen nainen löytää itselleen juuri oikeanlaisen mekon mallistostamme. Muodissa olevat naisten mekot viehättävissä väreissä lisäävät vaatekaappiin keveyttä ja tyyliä. Mekot valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, jotka soveltuvat niin illanistujaisiin kuin kiireiseen arkeen.

Paljonko mekon tilaaminen maksaa?

Postikulut ovat alkaen 4,09€.

 

Minkä kokoisia mekkoja Cellbesillä on?

Cellbesin mekot ovat saatavilla koossa 34-60.

 

Voiko mekon palauttaa?

Kyllä. Palautusaika on yleensä 14 päivää. Nyt olemme pidentäneet palautusaikaa 60 päivään.

 

Mistä löydän asiakkaiden arvostelut mekoista?

Jokaisen tuotteen alta löytyy asiakkaiden arvostelut. Lisäämme tähän myös asiakkaiden ottamat kuvat tuotteesta.

 

Kuinka otan teihin yhteyttä kun minulla on kysyttävää useasta tuotteesta?

Asiakaspalvelu palvelee arkisin 8-19 ja lauantaisin 9-16 numerossa 020 690680 sekä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@cellbes.fi. Voit myös liittää kysymyksesi suoraan tuotesivulla tuotteen alle.

Juhlalliset cocktail-mekot kaiken kokoisille

Klassinen pikkumusta cocktail-mekko, väljä ja ilmava maximekko tai ehkä sittenkin pitsimekko? Laaja tyylivalikoima ja todellinen värien loisto odottaa sinua Cellbesillä. Cellbesin trendikkäät naisten mekot löytyvät vakiokokojen lisäksi myös pluskokoisina ja seuraavan pituisina: mini, midi, maxi sekä pitkä- ja lyhythihaisina ja hihattomina. Myynnissä on erilaisia mekkomalleja, niitä löytyy mm. gingham- ja trapetsileikkauksella. Cocktail-mekko vetää katseita puoleensa upeiden väriensä ansiosta. Viininpunainen sekä smaragdinvihreä ovat loistavia valintoja juhlaa varten. Pastellinsävyiset mekot sopivat hyvin häihin ja värikkäät kukkakuosit sopivat tyyliltään upeasti lämpimään kesäpäivään.

Valikoimasta löytyy myös tyköistuvia trendikkäitä mekkoja , joita suosittelemme yhdistelemään lyhyen takin kanssa- näin luot trendikkään asukokonaisuuden tärkeää tapaamista varten. Tässä rennossa ja väljemmässä paitamallissa on vapaampi olla ja liikkua ja sopiikin käytettäväksi arjessa. Löydät upeat cocktail-mekot Cellbesin verkkokaupasta uskomattoman huokeaan hintaan. Huolellisesti valmistetut mekot sopivat kaiken mallisille ja kokoisille. Valitse talvikauteen lämmin neulos- tai jacquardneulemekko. Valitse kesää varten hengittävä puuvillamekko. Muodissa olevat naisten mekot , varsinkin kauniit ja herkät pitsiset mekot ovat ajaton valinta tärkeitä tilaisuuksia varten. Suosittelemme valitsemaan tyylikkään, naisellisen mekon, jossa on kauniita röyhelöitä, säihkyviä koristeluita ja tylliä. Pehmeä vakosamettimekko luo upean vaihtoehtoisen tyylin, samoin kuin taitavasti sijoitellut paljetit mekon kaula-aukkoon tai helmaan tuoden säihkettä asuun.

Miten tilaan cocktail-mekon Cellbesiltä? Se on helppoa! Käytä ylimääräinen vapaa-aikasi ostosten tekoon, rentoutumiseen tai läksyjä varten. Tutustu tuotteisiimme tuotekategorioiden alta. Valitse valikoimastamme itsellesi mieluisesi trendikäs naisten mekko . Tutustu ja löydä vartalomallillesi parhaiten sopiva mekko. Kurkkaa onko kokosi saatavilla. Laita tuote ostoskoriin ja viimeistele tilaus. Tilaamasi cocktail-mekko on luonasi nopeammin kuin luuletkaan. Tartu tilaisuuteen ja tilaa Cellbesiltä jo tänään!


NAISET MIDIMEKOT LYHYET MEKOT MAKSIMEKOT JUHLAMEKKOJA FARKKUMEKOT RANTAMEKOT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.