Suodatin

0

Farkkumekot


Yksilöllistä denim-puuvillakangasta käytettiin jo 1800-luvulla ja sen suosio ei ole laantunut vuosikymmeniin. Farkkuvaatteita käyttävät kaiken ikäiset ihmiset, miehet sekä naiset, sopien kaikkien makuun ja tyyliin. Klassisten farkkujen ja jakkujen lisäksi myös denimmekot ovat suosittuja naisten keskuudessa. Cellbesin verkkokaupan valikoima ei olisi täydellinen, ellei meillä ei olisi tarjouksia tämän ainutlaatuisen kankaan ystäville. Tutustu pikimmiten Cellbesin verkkokaupan farkkumekko valikoimaan. 


Farkkumekko - must-have vaate jokaiseen vaatekaappiin

Denimin suosio on varmasti ylittänyt sen keksijöiden odotukset. Aluksi denimkangasta käytettiin työvaatteiden ompelemiseen ja kankaan arvostus ja suosio on seurannut myös myöhempiin sukupolviin. Ei varmaan löydy montaa vaatekaappia, josta ei löytyisi edes yhtä tästä ikonisesta materiaalista valmistettua vaatekappaletta. Eikä farkut ja farkkutakit ole olleet ainoita denimvaatteita kauppojen hyllyillä. Kaduillemme on ilmestynyt denimhattuja, -paitoja, -liivejä ja farkkumekkojakin. Niiden suosio johtuu muun muassa loputtomasta monipuolisuudestaan, kestävyydestä ja niiden omasta viehätysvoimasta. Naisten denimmekoista löytyy samaa denimille tyypillistä viehätystä - ne ovat samaan aikaan tyylikkäitä ja rentoja, ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti sekä näyttäviä. Ne sopivat täydellisesti yhdistettynä lenkkareiden, tennareiden, saappaiden sekä korkokenkien kanssa. Naisten farkkumekko on olennainen osa jokaisen vaatekaappia! 


Naisten farkkumekko jokaiseen tilanteeseen 

Denimmekkojen ja muiden samasta materiaalista valmistettujen vaatteiden suuri etu on niiden monipuolisuus. Denimmekot ovat siksi loistava valinta monenlaisiin tilaisuuksiin. Niitä on helppo käyttää koulussa tai toimistolla, ne näyttävät upeilta ystävien kanssa ulkona tai perhetapaamisissa ja niiden mukavuus tekee niistä oivalliset matkustamiseen, nähtävyyksien katseluun ja kävelylenkeille. Naisten denimmekko yhdistettynä korujen, kiiltävän pikkulaukun, korko- tai tasapohjaisten kenkien kanssa luovat upean ilta-asun - sopii juhliin, treffeille tai vaikka häihin! 

Denimmekoilla on myös se etu, että ne ovat kestäviä. Denimmekko on investointi vuosiksi eteenpäin, koska ne eivät koskaan poistu muodista. Denim, poiketen kaikista muista on kestänyt ajan koetuksia useiden vuosikymmenien ajan. Lisäksi laadukas denimkangas sopii ympäri vuoden käytettäväksi- kesällä farkkumekot voidaan yhdistää sandaaleihin ja varvastossoihin, keväällä ja syksyllä lenkkareihin ja tennareihin sekä talvella paksumpiin sukkahousuihin ja saappaisiin. Loppujen lopuksi denim on ajattoman tyylin, yhteiskuntaluokan ja monipuolisuuden symboli! 


Farkkumekot Cellbesin verkkokaupasta 

Olemme Cellbesillä hyvin tietoisia suosionsa saavuttaneesta denimilmiöstä, jonka vuoksi verkkokaupastamme löytyykin lukuisia erityylisiä farkkumekkoja. Mallistostamme löytyy niin lyhyt- kuin pitkähihaisia malleja, väljempiä tunikoita sekä istuvampia vaihtoehtoja. Denimmekot ovat saatavilla eri sävyissä - vaaleansinistä syvän tummansiniseen. Denimkankaita löytyy eri paksuisina, minkä vuoksi olemme koonneet Cellbesin myymälään laajan valikoiman eri paksuisista kankaasta valmistettuja malleja, vaihoehtoja löytyy paksummasta kankaasta lähtien ohuempaan, pehmeään vaihtoehtoon. Eri pituuksia, tyylejä ja ominaisuuksia – tutustu vaihtoehtoihin ja löydä oma ykkössuosikkisi! Tutustu rohkeasti tuotteisiimme ja löydä (uudelleen) denimin taikuus. Olemme vakuuttuneita siitä, että farkkumekkomme herättävät uudelleen rakkauden tätä ainutlaatuista materiaalia kohtaan.


MEKOT MIDIMEKOT MAKSIMEKOT LYHYET MEKOT JUHLAMEKKOJA RANTAMEKOT


Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.