Suodatin

0

Pitsimekko


Elegantit, tyylikkäät, ajattomat - pitsimekot ovat perusta monille pukeutumistyyleille, jotka sopivat täydellisesti niin arkeen kuin erilaisiin tapahtumiin. Niiden universaali, koristeellinen ulkonäkö ja vartaloa korostava leikkaus tekevät niistä loistavan valinnan tilaisuuden tyylistä riippumatta. Siksi monet naiset arvostavat tämän tyyppisiä mekkoja. Pitsi korostaa kauniisti asun hempeyttä ja keveyttä antaen samalla elegantin ja tyylikkään ilmeen. Tutustu pitsimallien ainutlaatuisuuteen!


Klassiset mekot - pitsiä joka tilanteeseen
Romanttiset, runsaasti koristellut ja katseen vangitsevat pitsimekot ovat erittäin suosittuja kaikenikäisten naisten keskuudessa. Laajan leikkausten, värien ja materiaalien valikoiman ansiosta ne ovat loistava vaihtoehto tyllimekoille tai klassisille perusmekoille. Niitä on saatavilla useissa eri pituuksissa, minkä ansiosta ne täyttävät täydellisesti jokaisen naisen vaatimukset ja sopivat helposti juhliin. Sensuaali ja ajaton musta pitsimekko sopii kaikille klassisia ratkaisuja arvostaville naisille. Vaatimattoman värin ansiosta tämäntyyppinen mekko sopii täydellisesti niin virallisiin juhliin kuin epävirallisiinkin tapaamisiin. Näytät niissä upealta häissä, treffeillä, hauskan viikonlopun aikana tai vaikkapa yritysjuhlissa. Kauniin värisillä pitsimekoilla voit luoda monia rentoja ja virallisia asuja. Lisäksi kaikkien Cellbesillä myytävien mallien mukavuutta ja liikkumisvapautta ei voi sivuuttaa.


Mekot häihin - modernit pitsimallit
Jos etsit mukavaa ja näyttävää mekkoa häihin, pitsimekot voivat olla sinulle täydellisiä. Yhdistämällä pitsimekon moderniin takkiin, tyylikkääseen vyöhön tai pitämällä sen kanssa suosikkikenkiäsi, voit yhdistää klassisen moderniin, joka samalla sopii täydellisesti tämän hetken muotitrendeihin. Jos etsit ainutlaatuista mallia erilaisiin erikoistapahtumiin, tutustu Cellbesin verkkokaupan runsaaseen valikoimaan jo tänään! Valikoimastamme löydät myös huolella tehtyjä hääpukuja. Malliemme korsetteja, hameita ja hihoja koristava pitsi istuu täydellisesti vartaloon, mikä takaa täydellisen ulkonäön ja liikkumisvapauden pitkien juhlatuntien aikana.
Kutsumme sinut ostoksille!


MEKOT LYHYET MEKOT MIDIMEKOT JUHLAMEKKOJA

MAKSIMEKOT KIMALTAVA MEKKO PITKÄHIHAINEN MEKKO

SAMETTIMEKKO KIETAISUMEKKOJA

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.