Suodatin

0

Rantamekot


Kesä on aikaa, jota odotetaan koko vuoden. Siihen liitetään mielikuvat auringosta, lämmöstä ja lomamatkoista. Jälkimmäiset liittyvät veteen, koska se on paikka viilentyä lämpimillä keleillä. Kauan odotetulle lomalle meren tai järven äärelle on hyvä ottaa mukaan seuraava setti: rantapyyhe, hattu ja rantamekko. Näissä ilmavissa, kevyissä ja värikkäissä vaatteissa on ihanaa ja mukava liikkua. Kun olet valitsemassa loma-asuja, tutustu samalla Cellbesin verkkokaupasta löytyvään rantamekko valikoimaan. 


Ilmavat rantamekot - kesän ja rentoutumisen tunnusmerkki 

Rantamekot ovat vaatteista, joita on hauska ostaa. Niiden ostaminen tarkoittaa, että kesä on tulossa ja kauan odotettu loma alkaa. Kun päivät on pitkiä ja aurinko paistaa, pidät luultavasti enemmän kirkkaista väreistä ja värikkäistä kuvioista. Siksi rantamekot ovat useimmiten kirkkaanvärisiä, kukkakuvioituja ja ennen kaikkea valmistettu kevyistä, ilmavista materiaaleista. Rantamekot tekee kesätyyliistä viehättävän ja samalla niihin on niin mukava pukeutua, minkä vuoksi on erityisen tärkeää, että ne on valmistettu pehmeistä ja ilmavista materiaaleista. Tällaisen mekon voit vaivattaa sujauttaa uimapuvun päälle tai heittää kassiin huoletta, koska se ei vie paljon tilaa. 


Lyhyt vai pitkä rantamekko - valitse oma suosikkisi 

Lomamekkoja on saatavilla hyvin monenlaisia, niitä on saatavilal monen mallisina ja pituisina. Lyhyet rantamekot ovat erittäin suosittuja - ne paljastavat käsien lisäksi myös jalat, mistä on samalla hyötyä jos haluat ruskettaa jalkojasi. Kun taas haluat suojata itseäsi auringolta ja samalla näyttää ihastuttavalta, valitse silloin pitkät rantamekot. Rantavaatteiden voivat tyyliltään olla hyvin erilaisia. Ne voivat olla minimalistisia yksivärisiä tunikoita kun toiset ovat koristeltu pirteillä koristeilla ja kuvioilla. Boho-tyyliset rantamekot ovat viimeisintä muotia, niistä löytyy niille ominaista pitsiä, brodeerauksia, röyhelöitä, josta huokuu rento hippitunnelma. Kesämekot eivät vie paljon tilaa vaatekaapissa tai lomamatkatavaroissa, joten naisten vaatekaapista löytyykin useita mekkoja yhden sijaan. Useiden vaihtoehtojen myötä voit käyttää vuorotellen hillittympää ja kuviollista mekkoa. 


Cellbesin verkkokaupan valikoimasta löytyy eri tyylisiä rantamekkoja: on boho-tyylisiä, klassisia, pitkiä rantamekkoja sekä lyhyitä versioita. Voit valita lyhyempien tai pidempoien hihat tai olkaimet. Riippumatta siitä pidätkö mieluummin lyhyistä rantamekoista vai pitkistä ilmavista jalkojasi peittävistä mekoista, Cellbesin verkkokaupasta löydät täydelliset vaihtoehdot kesään. Voit myös valita eri tyylien ja värien välillä - pastellisävyjä, mustia tai värikkäitä kuvioita. Olemme vakuuttuneita siitä, että ne täyttävät korkeimmatkin vaatimukset.


MEKOT MIDIMEKOT MAKSIMEKOT LYHYET MEKOT JUHLAMEKKOJA FARKKUMEKOT


Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.