Suodatin

0

Midimekot


Midimekot ovat mini- ja maksimekkojen ohella yksi kolmesta klassisesta mekko- ja hamemallista. Nimi tulee englannin sanasta "medium" ja tarkoittaa keskipitkää - lyhyen minimekon ja nilkkapituisen maximekon välissä olevaa pituutta. Hame ja midimekon helman pituus voi olla ulottua mihin kohtaan säärtä tahansa, kuitenkin aina polven alapuolelle ja nilkan yläpuolelle. Oletko kiinnostunut tyylikkäästä midimekosta? Cellbesin verkkokaupassa löytyy paljon kyseisen kategorian tuotteita! 


Midityllimekko - vaatevalinta kesäpäivään 

Midimekot ovat todella suosittuja. Monet naiset valitsevat ne imartelevan pituuden vuoksi – tämäntyyppiset mekot laskeutuvat kauniisti vartalon ympärille, materiaali pääsee oikeuksiina ja tuo todellisen kauneutensa esiin liikkeessä. Se, että mekko peittää polvet, lisää siihen aistillisuutta ja tyyliä. Paljaat nilkat mahdollistavat sinun esitellä kauniita jalassa olevia kenkiäsi. Midityllimekot ovat todella suosittuja juuri nyt. Ei ihme - ne ovat ihanan kevyitä, ilmavia ja tyttömäisiä. Tyllimidimekot valmistetaan usein kirkkaanvärisistä kankaista, joissa on koristeltu kukkakuvio. Siksi ne sopivat täydellisesti kevään ja kesän asukokonaisuuksiin. Asusteista riippuen ilmeestä voi tehdä rennon, muodollisen tai tyylikkään huolitellun. Tyllimidimekko yhdisteltynä korkokenkien ja kimaltelevien korujen kanssa viimeistelee kauniin tyylin. Yhdisteltynä kauniiden sandaalien ja kudotun laukun kanssa sopii tyyli täydellisesti niin perheen kuin ystävien tapaamiseen. 


Midimekot hääjuhliin - kaunista ja mukavaa 

Midimekolle ominaisen pituuden vuoksi naiset valitsevat usein tämän tyyppisen mekin muodollisiin tilaisuuksiin. Pukeutumalla midimekkoon häihin/häävieraana saa se sinut tuntemaan olosi hienostuneeksi, tyylikkääksi ja samalla äärimmäisen mukavaksi - pohkeen puoliväliin ulottuva mekko pidentää ja hoikentaa vartaloa usein huomaamattomasti, antaen mekkoja käyttäville naisille lisäitseluottamusta. Tyllimidimekko on loistava asuvalinta kesähäihin - kevyt ja ilmava materiaali tekee siitä kauniin ja samalla mukavan päällä. Ilmavasta materiaalista valmistettu keskipitkä mekko laskeutuu kauniisti vartalon ympräille, liikkuu kevyesti tanssiessa ja tarjoaa ennen kaikkea mukavuutta ja vapautta, mikä on merkittävä ominaisuus tärkeissä juhlissa. 


Midimekot Cellbesin verkkokaupasta 

Etsitkö mielenkiintoista ja omaperäistä midimekkoa? Vieraile verkkokaupassamme. Laaja valikoima pohjepituisia mekkoja odottaa sinua Cellbesillä. Valikoimasta löytyy midi-pituisia tyllimekkoja ja muista mukavista materiaaleista valmistettuja mekkoja. Yksinkertaisten, moniväristen ja kuviollisten vaatteiden ystäville ei ole pulaa vaihtoehdoista. Lyhyet tai pitkät hihat, röyhelöt ja yksinkertaiset leikkaukset, halkiot, raidat tai napit - Cellbesin valikoima vastaa monia erilaisia makuja, tarpeita ja vaatimuksia. Laajan valikoiman ansiosta voit helposti löytää midimekon häihin sekä arkipukeutumiseen sopivan rennon midimekon mallistostamme.


MEKOT MAKSIMEKOT LYHYET MEKOT JUHLAMEKKOJA FARKKUMEKOT RANTAMEKOT


Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.