Suodatin

0

Samettimekko


Päivittäin ja erityisissä tilaisuuksissa pitämäsi vaatteiden ansiosta voit helposti ilmaista itseäsi ja näyttää maailmalle yksilöllistä tyyliäsi. Virallisemmat juhlat, juhlat rakkaiden kanssa ja erilaiset merkkipäivät ovat täydellinen tilaisuus pukeutua haluamallasi tavalla oikean asun ansiosta. Tätä varten kannattaa aina tarttua muodikkaisiin samettimekkoihin, jotka varmistavat elegantin ilmeen ja antavat tyylikkään lookin tilaisuudesta riippumatta. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja valitse malli, jossa viihdyt!


Samettimekko kaikkiin tilaisuuksiin
Häät, tanssiaiset, perhejuhlat rakkaiden kanssa ja työmatkat - on monia tilanteita, joissa haluat ehdottomasti näyttää hyvältä ja tuntea olosi hyväksi. On tiedetty jo pitkään, että oikein valittu mekko on pukeutumistyylin ehdoton peruspilari. Jos haluat näyttää upealta, kannattaa sijoittaa tyylikkäisiin samettimekkoihin, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Tämäntyyppinen malli on yhdistelmä tyylikkäitä leikkauksia ja pehmeää, lämmintä ja erittäin miellyttävää materiaalia. Samettiset mekot ovat mukavia eivätkä hankaa, kiristä tai tartu ihoon pitkien juhlatuntien aikana. Edustavannäköinen samettimekko on loistava valinta kaikenikäisille naisille. Joustava materiaali mahdollistaa sen mukauttamisen mihin tahansa figuuriin. Tyylikkäät samettimekot sopivat niin juhlallisiin kuin hieman epävirallisimpiinkin tilaisuuksiin, ja niiden yhdistäminen erilaisiin asusteisiin antaa mahdollisuuden muokata settiä kunkin juhlan luonteen mukaan.


Tyylikkäät samettimekot - Cellbesin verkkokaupan tarjoukset
Klassisia mustia mekkoja, sensuaalisia punaisia ​​asuja tai kenties kuvioituja samettisia minimekkoja? Henkilökohtaisista mieltymyksistä riippumatta samettimekontulisi olla jokaisen muotia rakastavan naisen vaatekaapissa. Cellbesin mekkomallien valikoiman ansiosta voit valita mekon leikkauksen, värin tai kuvion yksilöllisten mieltymysten mukaan. Tarjoamamme samettimekot ovat saatavilla useissa koossa ja variaatioissa. Ajattoman tyylin ja kimaltelevan materiaalin alkuperäinen yhdistelmä tekee mekosta erottuvan sekä yleisilmeeltään että pienten yksityiskohtien osalta. Tyylikkäät röyhelöt, puhvihihat ja joustavat hihanpäät kuvailevat erittäin laadukasta toteutusta ja tekee vaatteista kauniita ja samalla mukavia. Valikoimastamme löytyy sekä pitkiä elegantteja samettimekkoja, malleja klassisella pääaukolla ja puhvihihoilla, että yksinkertaisia vartalonmyötäisiä malleja. Mikä ainutlaatuinen samettimekkopäätyy vaatekaappiisi?
Kannustamme sinua ostamaan!


MEKOT LYHYET MEKOT MIDIMEKOT JUHLAMEKKOJA

MAKSIMEKOT KIMALTAVA MEKKO PITKÄHIHAINEN MEKKO

PITSIMEKKO KIETAISUMEKKOJA

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.