Suodatin

0

Takkiopas

Uuden takin ostaminen vaatii hieman harkintaa. Tuleeko sen sopia kylmiin talvipäiviin vai kävelylenkeille sateella? Käyttötarkoitukseen sopiva takki pitää sinut lämpimänä ja tyylikkäästi pukeutuneena. Jos tarvitset vinkkejä ja neuvoja matkan varrella, olet tullut oikeaan paikkaan. Takkioppaamme auttaa sinua.

Cellbes

Monipuolinen kevyttoppatakki

Kevyttoppatakki on ohut topattu takki. Se on vaatekaapin paras kaveri, sillä se toimii lähes ympäri vuoden. Syksyllä ja keväällä se on täydellinen sellaisenaan, ja talvella se sopii täydellisesti lämpimäksi kerrokseksi takin alle. Vera, Frida ja Vilma ovat kolme ihanaa kevyttoppatakkia eri pituisina.

Cellbes

Takki alkusyksyyn

Syksyn alkupuolella pukeutuminen voi olla haastavaa. Kevyt Lovi-takki, jossa on untuvatäyte, pitää lämpimänä ja on helppo säilyttää laukussa, jos sää lämpenee. Naomi-liivin avulla voit itse säätää lämpötilaa, ja käännettävä Shirley-takki sopii täydellisesti päiviin, jolloin sää ei osaa päättää.

Cellbes

Syksy saapuu!

Kun lehdet alkavat kellastua, on aika valita sopiva syystakki. Theresia on valmistettu teddystä tai pileestä, joksi materiaalia myös kutsutaan. Kangas on lämmintä, mukavaa ja muodikasta. Pidemmät kevyttoppatakit Vilma ja Bettena pitävät sinut lämpimänä lantion alapuolelle saakka ja suojaavat syksyn tuulelta.

Cellbes

Talvitakki

Kun ulkona on todella kylmä, vaatekaapin lämpimin takki hoitaa homman. Olipa valintasi Naom, jossa on vino nappikiinnitys, Duni-untuvatakki tai pitkä Elsa-toppatakki, voit luottaa siihen, että ne pitävät sinut lämpimänä talvella.

Cellbes

Lämmintä untuvaa!

Harvalla materiaalilla on untuvankaltainen lämmittävä vaikutus. Valitsemastasi mallista riippumatta voit luottaa siihen, että käytämme Responsible Down Standard -sertifioitua untuvaa, joka varmistaa, että höyhenet ja untuva ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista linnuista. Certified by Control Union. CU 849898.

Cellbes

Tekniset takit

Yhdistä sään voimat tekniseen takkiin. Jos tarvitset vettähylkivän ja lämpimästi vuoratun takin, sekä Klara että Sara ovat hyviä vaihtoehtoja. Molemmissa malleissa on mukavat peukaloaukolliset hihansuut, jotka lämmittävät käsiä kylminä päivinä.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.