Suodatin

0

Teddytakit


Lämpötilat laskevat ulkona, ikkunan ulkopuolella alkaa päivä hämärtämään päivä päivältä yhä aikaisemmin eikä edes tuplaespresso auta aamuväsymykseen? Kylminä päivinä on tärkeää, että pidät huolta hyvinvoinnistasi. Epämukavat tai liian ohuet vaatteet ovat suurin epämukavuuden syy. Cellbes tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan: tarjoamme mukavia naisten takkeja, jotka suojaavat kylmältä. Fleece, josta ne on valmistettu, on ihoystävällinen materiaali ja hyvä lämmöneriste. Pehmein naisten fleecetakki tai kestävä tekoturkistakki- näissä takeissa haluat elää!


Naisten tekoturkistakit - paras valinta kylmiin säihin
Älä anna pakkasen pelotella sinua! Tekoturkistakki, kuten lampaantaljakin, lämmittää sinua kylminä kuukausina sekä täydellisesti myös keväällä ja syksyllä. Takin alla oleva fleece pitää sinut lämpimänä koko talven. Tämän tyyppisen takin tulee kuulua jokaisen hyviä, kauniita materiaaleja ja ihanaa muotoilua kunnioittavan naisen vaatekaappiin. Cellbesin tekoturkistakeissa on yleensä kaksisuuntainen vetoketju, joka varmistaa paremman mukavuuden esimerkiksi pyöräillessä, luistellessa tai vain vapaasti liikkuessa. Naisten tekoturkistakit muistuttavat kiharaisella rakenteella lampaantaljaa. Lämmin ja pehmoinen kuin nallekarhu. Tutustu naisten tekoturkistakkien valikoimaan Cellbesin verkkokaupassa ja valitse sellainen, joka tekee kylmistä päivistä miellyttävämpiä.


Naisten fleecetakki - kuin arktinen raikkaus vaatekaapissasi
Rento ja mukava tyyli on aina ollut esiintymislavojen todellinen kuningas, ja muotisuunnittelijat kiinnittävät yhä enemmän huomiota vaatteiden käyttömukavuuteen. Tästä syystä karva- ja fleecetakit ovat olleet erittäin suosittuja viime vuosina. Muotisuunnittelijat muuttavat ja monipuolistavat tämän tyyppisiä mukavia takkeja, jotta ne näyttäisivät käytännöllisten ominaisuuksien lisäksi kauniilta. Celebesiltä löydät naisten karva- ja fleecetakkeja eri väreissä ja koossa - 34-64. Valikoimassa on kirkkaat värit tai klassinen musta. Valitse sisältä ja ulkoa pehmeä fleecetakki tai karvatakki, jossa on neulottuja yksityiskohtia ja useita taskuja. Useimmissa fleece takeissamme on myös huput. Fleecellä tervehdit jokaista aamua lämpimässä. Onko ulkona vieläkin pimeää? Naisten fleecetakit tekevät päivästä yhtä kirkkaan kuin revontulet!


Naisten fleecetakit - napatähtiä taivaalta
Naisten fleecetakit ovat katseita kerääviä ja ihoystävällisiä. Lisäksi ne antavat lämpöä ja ovat mukavat päällä. Mitä muuta on syytä tietää tämän tyyppisestä naisten takista? Fleece on erittäin käytännöllinen materiaali. Se erottuu muista muun muassa joustavuudellaan ja korkealla UV-säteiden kestävyydellä, jonka ansiosta ei tarvitse pelätä, että se venyy tai haalistuu nopeasti. Lisäksi fleece ei aiheuta allergioita, eivätkä vaatekoit tai sienet hyökkää siihen. Lisäksi tämän tuotteen etuna on alhainen kosteuden imeytyminen, minkä vuoksi tästä materiaalista valmistetut vaatteet kuivuvat nopeammin. Mitä muuta voisit haluta? Verkkokaupastamme löydät mukavat, lämpimät ja kestävät naisten fleecetakit - myös isompiin kokoihin. Löydät helposti sellaisen, joka vastaa odotuksiasi. Selaa Cellbesin tuotevalikoimaa - unelmiesi naisten fleecetakki on täällä.


JAKUT & TAKIT KEVYTTOPPATAKIT TAKIT NAISTEN TALVITAKIT

FLEECETAKIT PARKATAKIT UNTUVATAKIT TIKKITAKKI LIIVIT SADETAKIT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.