Suodatin

0

Tikkitakki


Lämmin ja mukava takki on korvaamaton kylminä päivinä. Se on hyödyllinen niin keväällä kuin syksylläkin mutta erityisesti talvikaudella. Naisten tikkitakit takaavat mukavan käyttökokemuksen ja lämmittävät mukavasti. Verkkokaupastamme löydät useita erilaisia käytännöllisiä malleja monissa eri väreissä sekä piristävissä kuoseissa. Mallistostamme löytyy niin tyköistuvia kuin hieman väljempiä rentoja malleja. Valitse itsellesi mieluisan pituinen malli useista eri vaihtoehdoistamme. Tutustu koko valikoimaamme - etkä anna kylmien kelien yllättää sinua!


Naisten tikkitakit sopivat kaikkina vuodenaikoina

Löydät trendikkäät ja mukavat ulkovaatteet Cellbesin verkkokaupasta. Vaatteet osoittavat arvonsa siirtymäkausien aikana sekä alkutalvesta. Naisten tikkitakki pitää sinut takuulla lämpimänä, joten se onkin hyvä säilyttää vaatekaapissa käden ulottuvissa vuodenajasta riippumatta. Kevyet lantiopituiset mallit ovat käytännöllisiä keväällä, kun taas syksyllä kannattaa panostaa lämpimämpiin malleihin, esimerkiksi muhkeisiin tai tikattuihin takkeihin. Kyseiset takit sopivat myös erinomaisesti alkutalveen. Kannattaakin valita hupullinen takki, joka lisäksi suojaa myös päätä kylmältä. Viluisille ja kylmälle erityisen herkille naisille suosittelemme untuvan tyyppisistä materiaalista valmistettuja malleja. Untuvanomaisesta vaikutelmasta huolimatta takit eivät ole raskaita tai painavia, joten niitä käyttäessäsi tunnet ainoastaan niiden mukavuuden ja pehmeyden.


Ylellinen naisten tikkitakki - hienostunut ja tyylikäs

Jos et ole erityisen kiinnostunut muodista tai erilaisten trendien kokeilemisesta, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan naisten tyylikkäisiin tikkitakkeihin. Takit ovat käytännöllisiä ja samalla klassisia vaatteita, joiden tuliskin olla osa jokaisen naisen vaatekaappia. Voit helposti yhdistellä takin muodollisempien asukokonaisuuksien kanssa ja siksi se onkin loistava valinta pukea työvaatteiden kanssa. Cellbesin verkkokaupasta löydät ajattomia malleja, joita on saatavana useissa väreissä. Valitsemalla mustan tikkitakin teet asukokonaisuudestasi kauniin ja tyylikkään. Kun haluat erottua joukosta, teet suuren vaikutuksen valitsemalla moderneja tikattuja takkimalleja. Yhdessä tyylikkäiden kenkien kanssa kokonaisuudesta tulee ihastuttava ja näyttävä - tikkitakilla onnistut pukeutumaan näyttävästi ja samalla sinulla on mukava ja lämmin olla.


Naisten kevyet tikkitakit- nyt saatavilla Cellbesillä

Valitse keväällä ja syksyllä naisten kevyt tikkitakki, eikä huonompikaan sää pidättele sinua kotona. Takki ei vain suojaa kylmältä, vaan tekee tyylistäsi myös lumoavamman. Sinun täytyy ainoastaan huolehtia oikeasta istuvuudesta. Cellbesin verkkokaupasta löydät paljon erilaisia muodikkaita ja mukavia kevyitä naisten tikkitakkeja. Perusmalliston takit täydentävät monia eri vaatetyylejä tai antavaa niille tarvittaessa yksilöllisemmän tyylin. Yleismalliston lonkkapituiset takit ovat niille, jotka rakastavat mukavuutta ja pehmeyttä joka päivä. Muodista kiinnostuneille ja sitä seuraaville naisille suosittelemme pidempiä tikattuja liivejä tai kevyitä takkeja koristeellisilla kiinnityksillä.


Pitkät ja lyhyet tikkitakit hupulla

Vuodenajasta ja sääolosuhteista riippumatta on tärkeää huolehtia oikeanlaisista ulkovaatteista. Valitsemalla hupullisen tikkitakin, suojaat kehosi lisäksi myös päätäsi kylmältä ja tuulelta. Viime aikoina pidemmät mallit ovat olleet erittäin suosittuja verkkokaupassamme. Tässä tarjous naisille, jotka haluavat erottua joukosta ja pukeutua tyylikkäisiin vaatteisiin. Rennon ja urheilullisen tyylin ystäville suosittelemme perinteisiä lyhyitä hupullisia takkeja. Toinen uutuus verkkokaupassamme ovat tikkiliivit, jotka sopivat täydellisesti arkeen ja vapaa-aikaan.

Tervetuloa tutustumaan Cellbesin valikoimaan ja tekemään onnistuneita ostoksia!


JAKUT & TAKIT KEVYTTOPPATAKIT TAKIT NAISTEN TALVITAKIT

TEDDYTAKIT FLEECETAKIT PARKATAKIT UNTUVATAKIT LIIVIT SADETAKIT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.