• Naiset koko 34-64
  • Miehet koko S - 8XL
  • Ilmainen toimitus alk.59€

Mistä osista rintaliivit koostuvat?

Cellbes

Rintaliivien tärkeät osat

Jokaiselle vartalolle on saatavilla hyvät rintaliivit, mutta joskus oikean mallin löytäminen voi olla vaikeaa. Jotta sinulla olisi hyvä mahdollisuus löytää juuri sinulle sopivat rintaliivit, kerromme muutamista tärkeimmistä ominaisuuksista, joita voi olla hyvä pitää silmällä.

Kaarituki

Kaarituki

Kaaren tärkein tehtävä on nostaa ja tukea povea sekä jakaa poven paino tasaisesti. Jos kaarituet hankaavat, syynä voi olla liian pienet kupit. Kokeile yhtä kokoa isompaa mallia tai valitse pehmeät kaarituettomat rintaliivit. Anna on esimerkki kaarituettomista rintaliiveistä, jotka antavat samanlaista tukea.

Kiinnitys

Kiinnitys

Kun ostat rintaliivit, kiinnitä ne aina uloimpaan hakasriviin. Kun kangas ja resori löystyvät ajan myötä, voit siirtyä yhden hakasrivin sisäänpäin. Saat parhaan tuen valitsemalla rintaliivit, joissa on 3 tai 4 hakasta.

Kuppi

Kuppi

Yleensä kupit on ommeltu kahdesta tai kolmesta osasta, joiden alaosa on tukeva ja yläosa muotoileva. Evan kaltaisissa muotoonpuristetuissa rintaliiveissä ei ole saumoja kupin päällä, vaan ne on valmistettu yhdestä kappaleesta.

Ympärysmitta

Ympärysmitta

Rintaliivien tulee olla pääasiassa rintaliivien ympärysmitan päällä. Yleinen virhe on ostaa liian suuri ympärysmitta, jolloin rintaliivit nousevat ylös selästä ja olkaimet voivat hiertyä ja kannatella koko rinnan painoa.

Olkaimet

Olkaimet

Leveät ja vuoratut olkaimet ovat mukavat, ehkäisevät hiertymiä ja pysyvät paikallaan. Jos olkaimet liukuvat alaspäin, kokeile rintaliivimallia, jossa ne istuvat keskemmällä rintaliivejä.

Suurempi povi

Suurempi povi

Jos sinulla on isot rinnat, suosittelemme valitsemaan rintaliivit, joissa on pehmustetut, leveät olkaimet ja leveä selkänauha, jossa on vähintään 3–4 hakasta. Kokeile korkeampikuppisia rintaliivejä, jotka antavat hyvän tuen.

Cellbesiltä saat kauniit alusasut joka koossa

Cellbesiltä saat kauniit alusasut joka koossa

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€
  • 30 päivän palautusoikeus