Suodatin

0

Cellbesin verkkokaupassa myytävät kaarituelliset rintaliivit tukevat hyvin rintoja. Malli- ja kokovalikoimamme on todella laaja. Valitse urheilulliset rintaliivit, joissa on pitsi- tai tylliyksityiskohdat. Pitsirintaliivit ovat sensuellit, ja push-up -rintaliivit kohottavat ja korostavat rintoja kevyesti. Laadukkaista materiaaleista valmistetut kaarituelliset rintaliivit sopivat sekä suuremmalle että pienemmälle povelle. Päällä miellyttävä malli tukee myös selkärankaa.

Rintaliivit – isot koot

Suuremmille rinnoille sopivan oikean koon löytäminen voi olla haasteellista. Vääränlaiset rintaliivit voivat rasittaa myös hartiaa ja alaselkää, sillä paino ei jakaudu tasaisesti. Cellbesin valikoimasta löydät kauniit ja käytännölliset pitsirintaliivit. Meiltä löydät mallit, joiden kokovalikoima on todella laaja, ja myös harvinaisemmat suuremmat koot. Kaarituelliset rintaliivit pitävät rinnat napakasti paikoillaan ja korostavat rintojen kaunista muotoa. Kestävien ja pehmeiden materiaalien ansiosta rintaliivit istuvat hyvin eivätkä ärsytä ihoa.

Pitsirintaliivit

Rintaliivien leveät säädettävät olkaimet voidaan säätää sopiviksi, mikä auttaa vähentämään hartioihin ja selkärankaan kohdistuvaa rasitusta. Kannattaa suosia erityisesti malliltaan sellaisia rintaliivejä, jotka eivät rajoita liikkumista. Miellyttävät ja kevyet rintaliivit korostavat kauniisti rintoja. Cellbesin verkkokaupasta löydät myös rintoja visuaalisesti pienentävät minimizer-rintaliviit. Cellbesin alusvaatteet ovat saatavissa myös isommassa koossa ja ompeleet ovat todella laadukkaat. Elegantit ja kauniit pitsirintaliivit myös erottuvat joukosta. Nämä rintaliivit saavat olon tuntumaan naiselliselta ja kauniilta.

Klassiset naisten alusvaatteet

Cellbesin yhteensopivien naisten rintaliivien ja alushousujen avulla täydennät vaatekaappisi nopeasti ja kätevästi. Lisäksi yhteensopivien rintaliivien ja alushousujen värivalikoima on todella laaja. Näin sinulla on aina vaatteisiisi sointuvat sopivan väriset alusvaatteet. Klassisempaa tyyliä suosiville sopivat universaalit mustat ja valkoiset rintaliivit sekä alushousut. Valmiissa alusasukokonaisuuksissa on useampia osia. Yleensä alusasukokonaisuuteen kuuluu 3 tai 6 osaa. Myös hinta on edullisempi kuin erikseen ostettaessa. Tutustu Cellbesin alusasuvalikoimaan sekä tällä hetkellä saatavissa oleviin useamman alusasun kokonaisuuksiin. Löydät varmasti jotain mieleistä.

Pidätkö kotona oleilusta? Cellbesin naisten alusvaatteet on tehty luonnonmateriaaleista, ja valikoimassa on alushousuja, rintaliivejä ja sukkahousuja sekä myös laadukkaat oloasut. Valitse ja osta sopivat alusvaatteet nopeasti ja helposti netistä. Elegantit ja tyylikkäät alusvaatteet ovat jokaisen vaatekaapin perusta. Cellbesin laajan kokovalikoiman ansiosta löydät varmasti hyvin istuvat alusvaatteet koosta riippumatta.

Cellbesin alusvaatteet verkkokaupasta!

Haluatko ostaa useamman alusasun kokonaisuuksia Cellbesin verkkokaupasta? Vai etsitkö miesten alushousuja tai lämmintä pyjamaa? Todella helppoa! Tilaa sopivat tuotteet vain muutamalla klikkauksella. Ota mitat ja tarkista ne kokotaulukostamme ennen tilaamista. Näin tilaat varmasti oikean koon. Tilaaminen on turvallista! Mukavat alusvaatteet naisille ja miehille Cellbesin verkkokaupasta!


NAISET PUSH UP-LIIVIT T-PAIDAT RINTALIIVIT KAARITUETTOMAT RINTALIIVIT MUOTOONPRÄSSÄTYT LIIVIT

MINIMIZER-RINTALIIVIT URHEILULIIVIT KAARILIIVIT INVISIBLE & SEAMLESS MONIPAKKAUKSET

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.