Suodatin

0

Rintaliivit kaarituella vai ilman? Tämä kysymys askaruttaa useita naisia. Ensimmäisen vaihtoehdon voisi sanoa sopivan paremmin isorintaisille naisille. Kaarituettomia rintaliivejä voi kuitenkein kuka tahansa nainen käyttä, riippumatta rintojen koosta! Huomioon otettavia seikkoja ovat erinomainen viimeistely, harkitut mallit sekä ihoystävälliset materiaalit.


Kaarituelliset rintaliivit – mistä niissä on kyse?

Kaarituettomissa rintaliivessä ei ole metallikaarta tukemassa ja nostamassa rintaa sen alta. Rintaliiveissä on usein kaarituet, jotka tukevat ja nostavat rintaa, joita löytyy erityisesti push-up-malleista. Tarkoittaako sitten kaarituen puute, että rinnat näyttäisivät vähemmän houkuttelevilta eikä päällä olevat vaatteet yhtä hyvältä? Ei tietenkään! Tällä hetkellä monet merkit valmistavat hyvin suunniteltuja dekolteeta korostavia kaarituellisia rintaliivejä, jotka tukevat rintoja kauniisti ja ovat erittäin mukavat päällä.


Tukikaarettomat rintaliivit - yksiväriset vai pitsiset?

Yksiväriset kaarituettomat rintaliivit sopivat täydellisesti yksiväristen vaatteiden, kuten tyylikkään kauluspaidan alle, jolloin on erityisen tärkeää, ettei alusvaatteet näy läpi. Hieman urheilullisempi versio samasta mallista muistuttaa lyhyttä toppia. Tätä mallia suosivat naiset, jotka pitävät yksinkertaisuudesta ja mukavuudesta eivätkä välitä muodollisista malleista. Miltä kuulostaisi viettelevät kaarituettomat rintaliivit? Kiitos tällaisten monikäyttöisten pitsiliivien, joita voi käyttää monien erilaisten vaatteiden alla voi jokainen nainen tuntee olonsa erityiseksi! Cellbesin verkkokaupassa myynnissä olevat rintaliivit on suunniteltu sopiviksi kaiken kokoisille naisille. 


Tukikaarettomien pitsirintaliivien lukuisien hyvien ominaisuuksien ansiosta niitä on todella mukava ja miellyttävä käyttää. Käyttömukavuutta lisäävät ominaisuudet ovat mm. leveät olkaimet, lisänauha rinnan alla ja hakaskiinnitys nopeaa kiinnitystä varten.

Pehmeät kaarituettomat rintaliivit jokaiselle naiselle

Yleinen väärinkäsitys on, että pehmeät kaarituettomat rintaliivit on tarkoitettu vain naisille, joilla on pienet rinnat. Totuus on kuitenkin päinvastainen. Verkkokaupastamme löydät erilaisia ​​rintaliivejä myös isorintaisille naisille suunniteltuja malleja Miten kyseinen malli sitten toimii? Nämä rintaliivit sopivat isommille rinnoille leveiden olkaimien, rinnan alla olevan lisänauhan ja mukavan hakaskiinnityksen ansiosta. Kaarituen puuttumisesta huolimatta rintaliivit ovat suunniteltu niin, että ne tukevat rintoja hyvin siitä huolimatta. Rintaliivit on valmistettu laadukkaista ihoystävällisistä materiaaleista ja ne sopivat myös erityisen herkälle iholle. Panostamme laajaan koko-, väri sekä kuosivalikoimaan, jotta jokainen asiakas löytäisi itselleen mieleisensä vaihtoehdon. Samaa pätee myös kaarituettomaan rintaliivivalikoimaan. Tutustu Cellbesin valikoimaan, josta löydät sekä pehmetä kaarituettomat sekä pitsiset rintaliivit.


RINTALIIVIT PUSH UP-LIIVIT T-PAIDAT RINTALIIVIT MUOTOONPRÄSSÄTYT LIIVIT MINIMIZER-RINTALIIVIT URHEILULIIVIT KAARILIIVIT INVISIBLE & SEAMLESS MONIPAKKAUKSET

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.