Suodatin

0

Hyvin istuvien alusvaatteiden

70 vuoden kokemus

Me tunnemme rintaliivit

70 vuoden kokemus

Cellbes on pyrkinyt tarjoamaan hyviä rintaliivejä kohtuuhintaan jo lähes 70 vuoden ajan. Emmekä halua taputtaa itseämme liikaa olkapäälle. Voimme kuitenkin sanoa, että olemme tulleet melko taitaviksi siinä, mitä teemme. Täydellisten rintaliivien luominen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Vuosien varrella olemme kehittäneet erilaisia malleja, kohdanneet vaikeuksia, saaneet kokemusta ja viime kädessä kehittäneet malleja, joita asiakkaamme rakastavat.

Cellbes

Anna

Anna on esimerkki tällaisesta mallista. Se saa toistuvasti korkeimmat arvosanat asiakkailtamme. Annan pehmeä materiaali, leveät olkaimet ja kaaritueton malli tekevät rintaliiveistä sellaiset, että unohdat käyttäväsi niitä.

Cellbes

Inez

Valikoimassamme on pysyviä suosikkeja, mutta käytämme kokemustamme uusien mallien kehittämiseen asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Inez on esimerkki tällaisista rintaliiveistä. Pitsi tekee niistä täydelliset rintaliivit niille, jotka eivät halua paljastaa rintavakoa, mutta haluavat kuitenkin pukeutua tyylikkäästi.

Cellbes
Cellbes

Jenny & Annie

Monien mielestä vaikeinta rintaliivien käytössä on niiden pukeminen. Olemme kehittäneet tämän helpottamiseksi kaksi rintaliivimallia, joissa kiinnitys on etupuolella: Jenny ja Annie.

Tavoitteenamme on, että löydät meiltä aina hyvin istuvat rintaliivit todella hyvään hintaan. Tätä emme aio muuttaa.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.