Suodatin

0

Shaping


Muotoilevat alusvaatteet, kaikille niille naisille, jotka toivovat pientä muutosta muodoilleen ja mikä saavutetaan kyseisillä alusvaatteilla. Tämän tyyppiset alusvaatteet ovat täysin näkymättömät vaatteiden alla, joten ne sopivat käytettäväksi myös juhlavaatteiden alla. Cellbesin verkkokaupan miellyttävät laadukkaista materiaaleista valmistetut vatsaa ja pakaroita muotoilevat alusvaatteet on saatavilla laajassa värivalikoimassa.


Vatsaa ja pakaroita muotoilevat alusvaatteet – mikä tekee niistä erilaiset?

Muotoilevilla alusvaatteilla on perusmalliston alusvaatteista erottuva ulkonäkö. Ne erottuvat seuraavilla ominaisuuksilla:

Vatsaa ja pakaroita muotoilevat alusvaatteet ovat huomattavasti perusmalliston alusvaatteita jäykemmät. Verkkokaupastamme löydät muun muassa kaventavat shortsit, joissa on korkea vyötärö ja reiden puoliväliin ulottuva lahje

• Joustava materiaali muotoilee kevyesti vartaloa antaen sille halutun muodon.

• Vartaloa muotoilevat alusvaatteet eivät näy vaatteiden alta - ne on suunniteltu siten, että saumat eivät näy eivätkä erotu alusvaatteiden päällä käytettävien vaatteiden alta. Muotoilevat alusvaatteet ovat myös oikein mukavat päällä.


Muotoilevat alusvaatteet - valinta, joka takaa mukavan istuvuuden

Monet naiset haluavat parantaa vartalonsa muotoja. Täydentämällä vaatekaappia vatsaa ja pakaroita muotoilevilla alusvaatteilla, pystyt helposti saavuttamaan tämän tavoitteen. Vatsaa muotoilevat alusvaatteet auttavat sinua luomaan toivotun näköisen vatsanseudun. Pakaroita muotoilevat alusvaatteet auttavat muun muassa piilottamaan ne epäkohdat, jotka haluat piiloon. Naiset voivat valita muotoilevat alusvaatteet, halutessaan esimerkiksi visuaalisesti parantaa muotojaan, luoda mielikuva oikeanlaisista mittasuhteista, korostaa vyötäröä tai visuaalisesti kohottaa pakaroita. Vatsaa ja pakaroita muotoilevat alusvaatteet ovat kokonaisvaltainen ratkaisu, johon jokainen nainen voi olla tyytyväinen! Riippumatta siitä, mikä kehonosa on kyseessä.


Muotoilevat alusvaatteet mekon alle - täydellinen valinta kaikkiin tilanteisiin

Muotoilevien alusvaatteiden käyttäminen mekon alla on hyvin yleistä monien eri mallisten ja kokoisten naisten keskuudessa. Kyseinen kokonaisvaltainen ratkaisu on loistava vaihtoehto, joka on kuin tehty käytettäväksi tiukempien vaatteiden kanssa. Tämämahdollistaa parhaiden puolien ja muotojen korostamista kauniisti. Mekon alla olevat muotoilevat alusvaatteettekevät vartalon kaikista muodoista kauniita, jolloin näytät vielä upeammalta valitsemassasi mekossa. Vatsaa ja takapuolta muotoilevia alusvaatteita voi hyvin käyttää myös muiden vaatteiden, kuten naisten pukujen, tyylikkäiden haalarien, housujen ja paitojen alla. Hengittävän, miellytävän ja pehmeän materiaalin ansiosta voi kyseisiä alusvaatteita käyttää niin arkeen kuin juhlaankin.


Naiset Rintaliivit Pikkuhousut Tukiliivit Sukat & sukkahousut Topit & alusmekot Yö- & oloasuista Monipakkaukset alusvaatteet

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.