Sloggi

Vuonna 1979 perustettu Sloggi on todella suosittu kaikkialla maailmassa. Ja siihen on hyvä syy. Sloggin alusvaatteissa käytännöllisyys ja trendikkyys yhdistyvät suorastaan ainutlaatuisella tavalla. Alusvaatteet eivät näy vaatteiden alta, ja tuntuvat päällä todella mukavilta aamusta iltaan saakka. Cellbesistä löydät Sloggin rintaliivit ja alushousut todella edulliseen hintaan.

Sloggi – sopiva koko kaikille

Sloggi tarkoittaa mukavuutta kaikille. Brändin kokovalikoima on todella laaja 36–60. Miksi Sloggi on niin suosittu? Pehmeästä puuvillasta ja mikrokuidusta valmistetut naisten alusvaateet mukailevat vartaloa täydellisesti ja ovat samalla todella mukavat päällä. Myös mallivalikoima on todella laaja: klassiset alushousut, lahkeelliset alushousut, korkeakauluksiset lahkeelliset alushousut jne. Sloggi on brändi, johon voit luottaa. Saksalaisen Sloggin rintaliivit tukevat rintoja hyvin ja myös näyttävät hyvältä. Huolellinen valmistus ja laadukkaat joustavat materiaalit ovat ominaisuuksia, joista Sloggin alusvaatteet tunnetaan. Positiivinen palaute innostaa ostamaan. Trendikkäät rintaliivit ja alushousut ovat suorastaan uskomattoman mukavat päällä. Tunnettu brändi on pysynyt uskollisena klassiselle tyylille ja hyödyntää tuotteissaan uusinta teknologiaa.

Sloggin rintaliivit – tyylikkäälle ja aktiiviselle naiselle

Sloggin alusvaateet ovat kuin luotuja sinulle elämäntyylistäsi riippumatta. Jos viihdyt ihonmyötäisissä vaatteissa, voit olla varma siitä, että Sloggin rintaliivit ja alushousut eivät näy vaatteiden läpi. Ompeleettomat mallit tekevät alusvaatteista miltei näkymättömät. Aktiiviset naiset arvostavat Sloggin tarjoamaa liikkumisvapautta. Sloggin rintaliivit ovat ilmavat ja luonnollisen sävyiset kupit tukevat rintoja hyvin. Sloggin alusvaatteet myös säilyttävät muotonsa pitkään. Haluatko ostaa Sloggin tuotteita? Niiden hinta on varmasti mukava yllätys. Sloggin alusvaatteet eivät ole kalliita huolimatta siitä, että ne ovat moderneja ja todella kestäviä. Minimalistiset tai pitsein koristellut mallit hillityissä sävyissä ovat tyyliltään todella universaaleja. Luonnollista kauneutta Sloggilta. Älä jää miettimään vaan osta Sloggin mukavat rintaliivit jo tänään. Cellbesin verkkokaupasta löydät varmasti sopivan mallin! Tilaa jo tänään ja saa tietää, miltä todellinen mukavuus näyttää.


TUOTEMERKIT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.