Ratsastusvaatteet

Ratsastusvaatteet


Käytännölliset ratsastusvaatteet säähän kuin säähän

Ratsastusta harrastetaan ympäri vuoden säästä riippumatta. Siksi löydät Cellbesistä sekä ohuemmat lyhythihaiset paidat, jotka ovat suorastaan korvaamattomia lämpimässä säässä, ja myös lippalakit, jotka suojaavat porottavalta auringolta. Lisäksi Cellbesissä on myös muita ratsastusvaatteita, jotka sopivat kylmempään säähän. Esimerkiksi kylmältä tehokkaasti suojaavat toppaliivit ja kevyemmät takit, jotka eivät kuitenkaan haittaa ratsastamista. Laajan valikoiman ansiosta löydät kaikki tarvittavat ratsastusvaatteet Cellbesistä.


Naisten ratsastusvaatteet – kaikki tarpeellinen samasta paikasta


Haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme, joten Cellbesin ratsastusvaatteiden kokovalikoima on todella laaja 34–64. Klassisen tyylin ystäville valikoimassamme on yksivärisiä paitoja ja ratsastushousuja perinteisissä väreissä: musta, ruskea ja oliivinvihreä. Vaihtelua kaipaaville on tarjolla kirkkaita värejä ja näyttäviä kuvioita. Kaikki naiset ovat erilaisia, ja jokaisella on omat mieltymyksensä, ja me haluamme vastata näihin toiveisiin! Erittäin laajan naistenvaatevalikoiman lisäksi verkkokauppamme on todella helppokäyttöinen. Parilla nopealla klikkauksella lisäät valitsemasi tuotteen ostoskoriin ja vahvistat tilauksen. Tilatut tuotteet saapuvat ilmoittamaasi osoitteeseen parissa päivässä.


Löydät sopivat ratsastusvaatteet nopeasti monipuolisesta valikoimastamme. Tiedämme, että ratsastamiseen tarvitaan sopivat vaatteet, joten löydät valikoimastamme mukavat ratsastushousut ja myös paidat, joissa on miellyttävä ratsastaa, sekä myös lämpimät fliisit ja toppaliivit. Oikeat varusteet löytyvät sekä kisakäyttöön että maastoiluun. Cellbes haluaa tarjota naisille vaatteet, jotka vastaavat tismalleen käyttötarkoitusta ja myös istuvat hyvin.

Cellbesin verkkokaupasta löytyy jokaiselle jotain! Olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut ratsastaja. Meiltä löydät laajan valikoiman ratsastusvaatteita useassa eri hintaluokassa, jotta voisit ostaa nopeasti ja helposti oikeat tuotteet sopivassa hintaluokassa. Kaikki paidat ja puserot, naisten ratsastushousut, erilaiset liivit, ratsastustakit ja pusakat on suunniteltu nimenomaan ratsastamiseen, mutta ne sopivat hyvin myös tavalliseen arkeen ja useisiin erilaisiin tyyleihin.

Ratsastusvaatteet ovat trikoota, joka poistaa kosteuden iholta ja pitää ihon kuivana kovankin treenin jälkeen. Paidat ja ratsastushousut ovat joustavat, joten ne eivät haittaa ratsastamista ja korostavat hyvin myös vartaloa.


NAISET ULKOVAATTEET RATSASTUSHOUSUT RATSASTUSPUSEROT KOIRALLE

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.