• Ilmainen toimitus yli 59€ ostoksille
  • Naiset koko 34-64, Miehet koko S - 8XL

Pidennetty palautusaika tammikuun loppuun saakka

Tallennetut kohteet

Ladataan tallennettuja kohteita...

Uima-asut


Oletko lähdössä rannalle? Uimapuvun lisäksi tarvitset rannalla kevyen mekon tai ilmavasti laskeutuvan kimonon. Tartu tilaisuuteen, Cellbesin verkkokaupasta löydät trendikästä rantamuotia, täydentäen täydellisesti lomatyylisi ja johon om mukava pukeutua. Suosittelemme kevyitä upeita tunikoja, joita löytyy useissa kuoseissa. Tunikan yhdistäminen tyylikkäisiin sandaaleihin ja suureen rantalaukkuun takaavat täydellisen asun kesäpäivään.

Rantavaatteita sinulle -tyylikkäänä lomalla

Väljä ja pehmeä mekko tuntuu hyvältä vartaloasi vasten, kun olet lomalla ja rentoudut rannalla. Voit käyttää mekkoa suojaamaan ihoasi auringolta tai peittämään vartalosi mahdolliset epäkohdat. Cellbesin rantamekoissa on kauniit vahvat värit ja mekkoja on monen mallisina. Valikoimastamme löytyy malleja, joissa on kukkakuvioita, geometrisia kuvioita, abstrakteja kuvioita sekä eläinkuvioita. Luonnonmateriaalien ansiosta rantavaatteemme tarjoavat ilmavuutta ja mukavuutta. Mekko on täydellinen must have lomamatkalla ja tulet rakastamaan sitä ensimmäisestä kokeilusta alkaen.

Naisten rantavaatteet osoitteessa Cellbes.fi - saatavana verkkokaupasta!

Cellbesin verkkokaupasta löydät ilmavia kevyitä mekkoja eri pituisina: maxi, midi ja mini. Valitse itsellesi sopiva malli, joka korostaa vartalosi parhaita puolia. Laajan kokovalikoiman ansiosta on helppo löytää itsellesi sopiva malli riippumatta siitä, käytätkö kokoa 32 vai 64. Löydä rantamekot ja lyhyet tunikat ja tee tilaus nopeasti ja kätevästi Cellbesin verkkokaupasta poistumatta kotoa. Valitse laadukkaat rantavaatteet ja hyödynnä Cellbesin tarjoukset jo tänään!

Naisten ranta-asujen koot ja värit osoitteessa Cellbes.fi

Cellbesin verkkokaupasta löydät naisten ranta-asut useimmiten koossa: 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 , 62 ja seuraavissa väreissä: beige, valkoinen, ruskea, musta, punainen, liila, sininen, oranssi, pinkki, harmaa, turkoosi, vihreä ja keltainen. Tutustu jo tänään, mitä naisten ranta-asuja voit tilata kotiin Cellbesiltä!


NAISET UIMAPUVUT BIKINIT TANKINI RANTAMEKOT RANTA-ASUT YHDISTELE

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Ilmainen toimitus yli 59€ ostoksille
  • 30 päivän palautusoikeus