Suodatin

0

Ranta-asut


Kun kauan odotettu loma vihdoin alkaa, suuntaavat monet usein veden ääreen. Riippumatta sääolosuhteista, pitkistä rantalomista tai päiväretkistä järvelle, ovat oikeat rantavarusteet kaiken a ja o. Rantasetti ei tietenkään ole täydellinen ilman pyyhettä ja oikeanlaista kassia, trikoo-/rantamekkoa tai tunikaa. Hyvin valitut tyylikkäät rantavaatteet tekevät lomastasi veden äärellä entistä mukavamman ja nautinnollisemman. Tutustu Cellbesin verkkokaupan tämän kauden valikoimaan ja valitse unelmiesi ranta-asut jo tänään!


Lomainspiraatiota naisten ranta-asuihin 

Kesä yhdistetään ensisijaisesti aurinkoon, pitkiin päiviin, levon kaipaukseen, iloon ja vapauteen. Sellaista siis kesämuoti on - kevyttä, värikästä ja ilmavaa. Rantavaatteiden tulee olla samanaikaisesti käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Ne eivät saa viedä paljon tilaa rantakasissa tai matkalaukussa. Niiden tulee olla valmistettu ihoystävällisistä materiaaleista, jotka eivät rajoita liikkumista ja samalla säilyttää tyylikäs vaatteelle ominainen ulkomuotonsa. Mukavat ja samalla kauniit rantavaatteet ovat ne, jotka voivst nostaa lomasi tasoa merkittävästi. Kesävaatteiden upeatt värit ja kuosit saavat aikaan kauniin tunnelman asuihin. 


Luo itsellesi ranta-asukokonaisuus 

Mitä tarvitset mukaan lomalle järven ääreen tai merenrannalle? Yksi tärkeimmistä mukaan otettavista on mukavalta tuntuva uimapuku. Yksilöllisistä mieltymyksistä riippuen voit valita bikinit tai yksiosaisen setin. Ensimmäistä arvostavat auringonoton ystävät, toista uintia harrastavat. Sopivat ja mukavat rantavaatteet ovat myös tärkeät pakata mukaan. Ensimmäisenä ovat ilmavat ohuet mekot, jonka voit helposti pukea asun päälle, kun tunnet tarvetta suojautua auringolta tai tuulelta, jotka sopivat myös kun haluat käydä ostoksilla tai lähteä kävelylle rannalle. Uimapuvun päälle voit pukea klassisdn kauniin lyhythihaisen tai olkaimellisen mekon, väljän tunikan tai mukavan napitettavan paidan. Valitse se malli, jossa tunnet olosi parhaaksi - loma on loppujen lopuksi sinun aikaasi! Ota kaikki irti ja nauti mukavuudesta.


UIMA-ASUT UIMAPUVUT BIKINIT TANKINI RANTAMEKOT YHDISTELE


Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.