• Naiset koko 34-64
  • Miehet koko S - 8XL
  • Ilmainen toimitus alk.59€

Ulkovaatteet

Cellbesin verkkokaupassa on laaja valikoima naisten ratsastusvaatteita. Aikaisempi kokemus tai lajituntemus ei ole tässä kohtaa oleellista. Olemme nimittäin koonneet tähän kategoriaan ja mallistoomme vaatteita niin ammattilaisille kuin vasta aloittelevillekin. Olemmekin vakuuttuneita siitä, että avullamme jokainen nainen voi täydentää vaatekaappiaan ja kehittää intohimoaan hevosurheiluun huoletta ja helposti.


Ratsastusvaatteet - laaja valikoima naisten lajiomaisia päällysvaatteita

Ratsastukseen soveltuvat vaatteet ovat sellaisia, jotka eivät rajoita liikkumista ja takaavat parhaat olosuhteet urheilulle. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman naisten päällysvaatteita, joita löytyy useassa eri koossa. Mallistossamme on mm. pitkiä, lyhyitä ja softshell-takkeja, parkoja sekä tikattuja liivejä.

Ratsastusvaatteita on saatavilla koossa 34-64! Näin ollen löydät helposti vaatteita, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi ja vaatimuksia. Eri malliset ja värikkäät vaatteet ovatkin loistava perusta monien eri tyylien luomiseen. Vaatteemme suoriutuvat tehtävistään erittäin hyvin ja seuraavat myös viimeisimpiä trendejä.


Korkealaatuiset naisten ratsastusvaatteet

Kaikki tuotteemme on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka ovat myös mukavia ja tukevat kehosi lämmönsäätelyä. Materiaalit ovat hengittäviä, jolloin voit olla huoletta ratsastuksenin ajan - vaatteet suojaavat kehoasi ylikuumenemiselta. Mallistomme ratsastusvaatteet on suunniteltu naisille, jotka arvostavat vaatteiden istuvuutta ja mukavuutta. Monet vaatteet sopivat paitsi ratsastukseen, myös arkikäyttöön. Niitä voikin helposti ja tyylikkäästi yhdistellä useiden eri vaatetyylien kanssa.

Me Cellbesillä tiedämme, kuinka tärkeää mukavuuden ja turvallisuuden tunne ovat urheilussa. Muun muassa siksi olemme tuoneet valikoimaamme ratsastusvaatteet, jotka täyttävät kaikki ratsastuksen vaatevaatimukset. Vaatteet ei rajoita liikkumista ja ne suojaa kylmältä- ja ovat kevyitä! Näin ollen sinun ei tarvitse tuntea oloasi raskaaksi ja epämukavaksi.


Naisten ratsastusvaatteet - ihanteellisia malleja mihin tahansa säähän

Ratsastusta harrastajia on vaikea estää harrastamasta urheilua, vaikka ulkona olisikin huonommat sääolosuhteet. Onnistuaksemme täyttämään kaikkien asiakkaiden vaatimukset ja toiveet sekä auttaaksemme heitä kehittymään harrastuksessaan löytyy mallistostamme nyt myös jokasään ratsastusvaatteet naisille, jotta harrastajat pääsevät lempilajinsa pariin säässä kuin säässä.

Verkkokauppamme valikoimasta löydät mm. lämpimät ja tikatut takit, parkat sekä käytännölliset softshell-housut. Softshell-malli ansaitseekin erityismaininnan -se suojaa sateelta sekä tuulelta ja lämmittää kylminä päivinä. Jokainen vaate on valmistettu äärimmäistä huolellisuutta noudattaen, keskittyen erityisesti pieniinkin yksityiskohtiin. Näin varmistamme mukavan ja turvallisen liikkumisen kaikille urheilijoille. Jotta onnistut oikean mallin valinnassa, suosittelemme sinua lämpimästi tutustumaan kokotaulukkoomme. Tervetuloa ostoksille Cellbesille!


RATSASTUSVAATTEET KEVYTTOPPATAKIT & LIIVIT RATSASTUSTAKIT & SADETAKIT RATSASTUSHAMEET & ULKOILUHOUSUT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€
  • 30 päivän palautusoikeus