Suodatin

0

Naisten plus size paidat ja puserot: isot koot

Puserot ja paidat ovat monipuolisimpia naisten vaatteita – tietysti heti toisena kuuluisan pienen mustan mekon jälkeen. Niiden avulla voit luoda erilaisia ​​vaatesarjoja ja mukauttaa niitä tiettyihin tapahtumiin. Naisten plus size puseroita ja paitoja voidaan käyttää monin tavoin tarpeidemme, mieltymystemme ja tyylimme mukaan. Ota selvää, mihin kannattaa kiinnittää huomiota vaatteita valittaessa.Mikä pitäisi huomioida naisten plus size naisten paitoja ostaessa?
Verkkokaupastamme löydät vaatteita jokaiselle vartalotyypille. Jos etsit trendikkäitä naisten plus size paitoja, olet tullut oikeaan paikkaan. Oikein valitut mallit auttavat sinua korostamaan vartalosi vahvuuksia ja luomaan täydelliset vartalon mittasuhteet.

Valitse ensin oikea koko. Paidan tulee istua hyvin venyttämättä kangasta liikaa rinta-alueella. Jos sinulla on suuremmat rinnat ja olet kiinnostunut naisten plus size puseroista, valitse malli, jossa on avoimet olkapäät. Ne auttavat tasapainottamaan vartalon ylä- ja alaosien suhteita ja korostavat naisellisuuttasi. Plus size naisille, joilla on pienet rinnat, suosittelemme V-linjaista leikkausta, joka saa näyttämään rinnat suuremmalta.

On myös syytä kiinnittää huomiota tietyn mallin pituuteen. Parhaassa tapauksessa paidan tulisi ulottua vähintään lantion puoliväliin. Miksi? Tämän pituuden ansiosta vältät vatsan ja lantion liiallisen esittelemisen ja lisäät ilmeeseen keveyttä. Löytyy tietysti myös plus size naisten paitoja, jotka ulottuvat takamusta tai polviin asti. Kaikki riippuu mieltymyksistäsi ja siitä, mitä haluat korostaa ja näyttää.Naisten plus size puserot – kauluksella on väliä
Kurvikkaat naiset voivat valita verkkokaupastamme eri leikkauksista, väreistä ja kuvioista. Kun etsit naisten plus-size puseroita arkeen, töihin tai juhlaan, kannattaa kiinnittää huomiota kaulukseen:

  • V-kaulus pidentää optisesti kaulaa ja lisää tyyliä settiin;
  • venekauluksen avulla voit korostaa varovasti rintaa ja laajentaa optisesti olkapäitä vaikuttaen vartalon mittasuhteisiin;
  • kirjekuorimallinen kaulus muotoilee myös rintaa ja on erittäin tyylikäs;
  • pyöreä kaulus – universaali kaulus, joka sopii useisiin siluetteihin;
  • U-muotoinen, kuten V-muotoinenkin, pidentää optisesti kaulaa ja paljastaa rintaa hienovaraisesti.

Tietyn pääntien valinta riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä, tyylistä ja tilanteesta. Esimerkiksi kirjekuorimallinen kaulus näyttää paremmalta kuin pyöreä virallisella illallisella tai työtapaamisessa. Toisaalta syvempi V-leikkaus sopii täydellisesti treffeille tai illanviettoon ystävien kanssa.Puserot ja paidat Cellbesin verkkokaupassa
Riippumatta siitä haluatko leveämmät vai kapeammat leikkaukset - löydät tuotteet sinulle Cellbesin verkkokaupasta. Tarjoamme laajan valikoiman naisten plus size puseroita. Eri värit, kuviot ja leikkaukset mahdollistavat löytämään mallin jokaiseen tilanteeseen.

Pidätkö ilmavista ja ohuista materiaaleista? Oletko puseroiden ja lämpimien vaatteiden ystävä? Tai ehkä haluat ostaa ekologisista materiaaleista valmistettuja vaatteita? Tutustu valikoimaamme naisten plus size paitoihin ja puseroihin, joiden avulla naiset tuntevat olonsa mukavaksi, kauniiksi ja muodikkaaksi.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.