Suodatin

0

Naisten plus size farkut: isot koot plus koolle

Mukavat housut, jotka korostavat figuurin kaikkia etuja ja piilottavat samalla optisesti sen puutteet? Tämäntyyppiset mallit ovat saatavilla Cellbesin verkkokaupassa. Naisten farkut ovat erityisen laaja tuoteryhmä. Nettisivuiltamme on helppo ostaa plus size kokoja kokoon 64 asti. Tarjoamme jatkuvasti laajenevan valikoiman naisten plus size farkkuja, jotta jokainen nainen löytää vartaloonsa täydellisen parin.Mukavat naisten plus size farkut
Kaikki verkkokaupassamme myytävät naisten plus size farkut ovat suunniteltu siten, että käyttömukavuus on taattu. Lisäksi jokaisen housuparin leikkaus on harkittu huolellisesti. Tämän ansiosta naisten plus size farkut korostavat figuurin etuja ja piilottavat samalla optisesti kaikki puutteet.

Naisten farkkumallien valikoima verkkokaupassamme on niin laaja, että jokainen nainen voi löytää omaan vartalotyyppiinsä täydellisesti sopivan mallin. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi suoralahkeiset housut, levenevät housut tai vartalonmyötäiset mallit. Cellbesin farkut erottuvat myös mahdollisuudesta valita korkea tai matala vyötärö, housujen pituus sekä väri. Plus size housujen pehmeät ja joustavat materiaalit antavat jokaiselle asiakkaallemme mahdollisuuden löytää malli, jossa he tuntevat olonsa kauniiksi ja ennen kaikkea mukavaksi.Kuinka löytää oikeat farkut?
On useita aspektejä, jotka on otettava huomioon valittaessa täydellisiä naisten farkkuja. Plus size housumme ovat suunniteltu eri vartalotyypeille. Tiettyyn figuuriin parhaiten sopivan mallin löytämiseksi kannattaa keskittyä oikean leikkauksen valintaan. Naisten plus size skinny farkut sopivat täydellisesti pienemmille lahkeille. Tämän tyyppiset housut oversize puseron kanssa korostavat täydellisesti jalkoja ja peittävät optisesti vatsan alueen.

Jos sinulla on taas täyteläisemmät reidet, naisten plus size farkut levenevillä lahkeilla voivat olla hyvä valinta. Tässä tapauksessa kehon mittasuhteet säilyvät. Myös väreihin kannattaa kiinnittää huomiota - tummat mallit tekevät jaloista optisesti hoikemmat.Naisten plus size farkut
Cellbesin verkkokaupan valikoimasta löydät klassisia naisten plus size farkkuja sekä uusimpien trendien inspiroimia malleja. Mahdollisuus valita useiden mallien välillä tarkoittaa, että jokainen asiakas voi löytää plus size housut, jotka sopivat täydellisesti vartaloonsa ja korostavat kaikkia vahvuuksiaan ja tasapainottavat optisesti mittasuhteitaan.

Tule tutustumaan Cellbesin valikoimaan!

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.