• Ilmainen toimitus yli 59€ ostoksille
  • Naiset koko 34-64, Miehet koko S - 8XL

Tallennetut kohteet

Ladataan tallennettuja kohteita...

Rintaliivit


Istuvan rintaliivin löytäminen voi olla haastavaa. Valintaa tehdessä tulee huomioida useampi asia. Laajasta koko- ja värivalikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi liivit ja takuulla itsellesi sopivan mallin. Koska olemme kaikki eri mallisia ja kokosia tarjoamme laajan valikoiman rintaliivejä ja kokoja löytyy pienestä suureen. Riippuen siitä, mitä etsit ja mihin tarkoitukseen tarvitset rintaliivejä, löydät valikoimastammee tukirintaliivejä, topattuja rintaliivejä, urheiluliivejä sekä monia muita, valitse sopivimmat vastaamaan tarpeitasi. 


Rintaliivit ja alusvaatteet osoitteessa Cellbes.fi - saatavana verkkokaupasta! Kun haluat ostaa rintaliivit olkaimilla tai kuppikokoa optisesti pienentävät rintaliivit, ei ole mitään helpompaa kuin niiden tilaaminen verkkokaupasta! Sen sijaan, että joutuist lähtemään kotoa ja käyttäisit aikaa sovittaessa voit näppärästi ottaa mitat kotona ja tilata sinulle oikean mallin verkkokaupastamme. Nopeammin kuin arvaatkaan saat Minimizer-rintaliivit haluamaasi osoitteeseen. Tilaa jo tänään ja koe itse, kuinka mukavilta alusvaatteet voivat tuntua päällä! Saattaa virheellisesti vaikuttaa siltä, että alusvaatteet, jotka eivät näy vaatteiden alta, eivät muuta mitään. Mutta oletko varma? Muodikkaat rintaliivit olkaimilla lisäävät itseluottamustasi ja saavat sinut tuntemaan olosi upeaksi koko päivän. Cellbesin verkkokaupasta löydät kauniita rintaliivimalleja useilta tunnetuilta merkeiltä, joissa saavutat houkuttelevan ulkonäön ja jotka tuntuvat erittäin hyvältä päällä. Isorintaisille naisille suosittelemme Minizer-rintaliivejä, jotka pienentävät optisesti kuppikokoa ja takaavat hyvän tuen. 


Rintaliivit olkamilla- korostaa naisellisuuttasi 

Odotatko romanttista illallista rakkaasi kanssa? Tai ehkä olet menossa treffeille? Cellbesin verkkokaupan rintaliivit olkaimilla sopivat naisille, jotka eivät halua käyttää klassisia alusvaatteita ja haluavat ajattomia ratkaisuja. Tunnet itsesi luottavaiseksi ja sensuelliksi niissä. Kaarituelliset rintaliivit ovat todella mukavat. Lisäksi voit käyttää niitä joka päivä arkivaatteiden alla. Valikoimastamme löytyy laadukkaita malleja kestävistä ja ihoystävällisistä materiaaleista. Suosittelemme naisten eri värisiä rintaliivejä, joissa on pitsillä koristellut olkaimet. Luonnonmateriaalit, joista olkaimilla varustetut rintaliivit on valmistettu, ovat hengittäviä ja erittäin kestäviä. Cellbesin verkkokaupasta löydät muotoja täydellisesti myötäilevät rintaliivit, jotka kiinnittävät huomion dekolteen alueelle. Cellbesistä löydät rintaliivit lähes jokaisessa kuppikoossa. Vaikka sinulla olisi aiemmin ollut ongelmia oikean rintaliivien löytämisessä, älä huoli – meiltä oikean mallin löytäminen ja ostaminen on helppoa. Viettelevä punainen, salaperäinen musta vai ajaton valkoinen? Valitse suosikkivärisi ja tilaa jo tänään!


ALUSVAATTEET PUSH UP-LIIVIT T-PAIDAT RINTALIIVIT

KAARITUETTOMAT RINTALIIVIT MUOTOONPRÄSSÄTYT LIIVIT

MINIMIZER-RINTALIIVIT URHEILULIIVIT KAARILIIVIT INVISIBLE & SEAMLESS MONIPAKKAUKSET


Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Ilmainen toimitus yli 59€ ostoksille
  • 30 päivän palautusoikeus