Suodatin

0

Käsipyyhkeet


Pyyhe on asuste, jota emme juuri ajattele, mutta jota ilman emme kuitenkaan voi kuvitella arkea. Ostamme usein kylpy- ja keittiöpyyhkeitä kiireessä ja sen enempää ajattelematta. Pyyhe on kuitenkin oleellinen arkipäiväinen tuote kotona ja ihomme on suorassa kosketuksessa siihen useita kertoja päivässä. Siksi on tärkeää varmistaa, että pyyhkeet ovat hygieenisiä, ekologisia, luonnollisia sekä ovat kauniita. Etsitkö sinä pyyhkeitä, jotka täyttävät nämä vaatimukset? Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Cellbesin valikoimaan. Meiltä löydät kauniita pyyhesettejä, ne erottuvat edukseen ihailtavalla ulkonäöllään ja ovat pehmeitä ja kestäviä.


Valitse puuvillapyyhkeet -luonnollisesti

Cellbesin mallistosta löytyy myös luonnolliset puuvillapyyhkeet, ne ovat pehmeitä ja helliä iholle. Pyyhkeemme ovat ekologisia ja tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten.Toisin sanoen pyyhkeemme täyttävät nämä vaatimukset ja niillä on ne ominaisuudet, jotka hyvällä pyyhkeellä on. Mutta miksi nämä pyyhkeet ovat hyviä? Tässä ovat suurimmat syyt, miksi puuvillapyyhkeet ovat niin suosittuja:

• Pehmeys, joka hellii herkintäkin ihoa;

• Kestävyys, pyyhkeet kestävät korkeita lämpötiloja ja niitä voi pestä usein vahingoittamatta materiaalia;

• Luonnollisuus – pyyhkeet ovat ekologisia ja ympäristöystävällisiä;

• Vahva imukyky, sopivat siksi loistavasti ihon ja hiusten kuivaamiseen pesun jälkeen;

• Ihoystävällisyys – allergikot ja pienet lapset voivat käyttää pyyhkeitä turvallisesti.

Huomaat varmasti saman kuin mekin, puuvillapyyhkeillä on monia etuja. Cellbesin pyyhkeet ovat myös tyylikkäitä, huolellisesti valmistettuja ja kauniisti koristeltuja.


Rantapyyhe - miten valitsen oikealaisen?

Cellbesin puuvillapyyhkeet sopivat mukaan rannalle sekä lomalle. Miksi? Koska niissä on kaikki ne ominaisuudet, joita hyvässä rantapyyhkeestä kuuluu löytyä. Pyyhkeet on valmistettu luonnonmateriaaleista, ne ovat imukykyisiä eivätkä myöskään ärsytä herkkää ihoa. Pyyhkeet voi pestä korkeassa lämpötilassa ja ne kestävät aurinkoa, merivettä, tuulta ja hiekkaa. Lisäksi ne ovat loistavan kokoisia, jolloin pyyhettä on erityisen mukava käyttää. Tämä on hyvä pitää mielessä kun olet lähdössä lomalle, missä peitto korvataan usein pyyhkeellä.


Kauniit ja pehmeät kylpypyyhkeet Cellbesiltä

Pyyhemallistomme koostuu kylpy- ja rantapyyhkeistä, jotka ovat huolella valittuja maailman parhailta valmistajlta. Koska Cellbesin ylelliset pyyhkeet valmistetaan korkealaatuisista luonnonmateriaaleista, ne näyttävät upeilta, täyttävät hygieniavaatimukset, ovat pehmeitä sekä kauniisti viimeisteltyjä. Kaiken tämän lisäksi pyyhkeet ovat myös todella monipuolisia ja ne soveltuvat käytettäviksi erilaisissa tilanteissa - joko perinteisenä vartalopyyhkeenä tai isona rantapyyhkeenä. Me Cellbesillä näytämme, että luonnonläheisen, toimivan ja kauneuden ei tarvitse olla toisiaan poissulkevia ominaisuuksia. Myös merkityksettömältä tuntuvat seikat voivat olla suurit ja vaikuttava tekijä elämäsi laatuun. Tyylikäs pyyhe hiusten kuivaamiseen? Tai ehkä pieni pyyhe kylpyhuoneen tai keittiön koristeluun? Kutsumme sinut ostoksille luoksemme Cellbesille, valikoimamme ansiosta arki voi saada täysin uuden ilmeen.


KYLPYTEKSTIILIT SUIHKUVERHOT KYLPYHUONETARVIKKEET

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.