Suodatin

0

Joulun tunnelmaa

Rento joulu

NAUTI JOULUN TAIASTA

Rento joulu

Lähde mukaan matkalle kohti rauhallista joulua. Pysähdymme nauttimaan joulun taianomaisista hetkistä. Kun lahjat on paketoitu ja askartelut ovat valmiita, joulukiire on muisto vain ja nauru ja seurustelu voi alkaa.

Jo jouluaattoa edeltävinä päivinä keskitymme rentoutumaan ja nauttimaan tuoksuista, mauista ja perheen seurasta. Suuret valmistelut on tehty, nyt on jäljellä enää viimeiset mukavat perinteet. Pukeudu johonkin tyylikkääseen ja mukavaan, kuten joulunpunaiseen Jacueline-neuletakkiimme. Yhtä pehmeä ja mukava on klassisesti jakardikuvioitu Sia.

Jouluaattoaamuna vietämme aikaa yhdessä. Jaamme ensimmäiset joululahjat, sytytämme tulen takkaan ja nautimme pitkän aamiaisen, ennen kuin iloinen joulujuhla voi alkaa. Samettiset Vanja-oloasumme varmistavat mukavan olon.

Cellbes
Cellbes

Välipäivinä pukeudumme pyjamaan ja aamutakkiin koko päivän ajan. Luemme kirjoja, syömme jouluherkkuja ja saamme vihdoinkin aikaa katsella vanhoja suosikkielokuvia televisiosta. Ehkä käymme ihanalla talvikävelyllä? Nämä päivät ovat täydellisiä rentoutumiseen ilman pakollisia menoja. Felicia-flanellipyjama pitää olon mukavana. Veluurinen Wilma-aamutakki on sekä kaunis että pehmeä, ja fleecekankainen Lotta-aamutakki sopii täydellisesti sinulle, joka palelet herkästi.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.