Suodatin

0

Topit & alusmekot


Erilaiset naisten alusmekot ja -hameet ovat erittäin käytännöllisiä, mutta valitettavasti usein aliarvostettuja asuja naisten vaatekaapeissa. Ne sopivat paitsi nukkumiseen, myös onnistuneeseen tyyliin, välttäen päälismekon läpikuultamisen. Olkaimelliset topit ovat myös tarpeellisia ja samalla täydellinen käytettäväksi sellaisena tai puseron alla. Löydät laajan valikoiman tämän tyyppisiä alusvaatteita Cellbesin verkkokaupasta. Tyylikkään viimeistelyn ja laadukkaan materiaalin ansiosta se näyttää hyvältä sellaisenaan tai osana asukokonaisuutta.


Naisten alusmekot - yksi vaate, monta käyttötarkoitusta

Cellbesin verkkokaupan valikoimasta naisten alusmekot, joita voit käyttää monin eri tavoin, mm.;

Mekkojen alla - alusmekon pukeminen ohuiden vaatteiden alle estää läpinäkyvyyden ja pitää mekon paikallaan sekä lisää mekon käyttömukavuutta, kun kangas on karheaa.

Neuleiden alla - pitsireunatut alusvaatteet näyttävät erittäin viehättävältä, kun ne ovat hienovaraisesti näkyvillä neuleen alta. Alusmekko suojaa myös ihoa, jolloin se ei ole suorassa kosketuksessa karhean neuleen kanssa.

Yöasuna– alusmekko sopii hyvin myös hyvin käytettäväksi nukkuessa, jota voi loistavasti käyttää yksiosaisena yöasuna.


Naisten alusmekot - mitä niitä valitessa pitää ottaa huomioon?

Naisten alusmekot on suunniteltu olemaan mukavia nukkuessa sekä yhdistelemällä ne arkivaatteisiin. Siksi on kiinnitettävä erityistä huomiota materiaaleihin, joista alushameet ja muut alusvaatteet, joita haluat vaatekaappiisi, on valmistettu. Cellbesin verkkokaupassa myytävät alushameet on valmistettu erittäin laadukkaista, pehmeistä ja miellyttävistä materiaaleista. Tärkeä yksityiskohta on säädettävät olkaimet, jotka vaikuttavat alusmekon kokonaispituuteen ja kaula-aukon syvyyteen. Myös alushameen käyttötarkoitus on otettava huomioon. Mikäli käytät sitä vain nukkumiseen on mukavuus huomioitava päätekijänä. Jos alusmekko on tarkoitus pukea esimerkiksi neuleen alle, kannattaa harkita pitsiyksityiskohtia ja muita koristeluita, joita voi yhdistää muihin vaatteisiin ja erilaisiin tyyleihin.


Olkaimelliset topit - must have- vaate jokaisen naisen vaatekaappiin

Olkaimelliset topit ovat loistavia ja monipuolisia vaatteita. Verkkokaupassa myynnissä olevat saumattomat mallit sopivat täydellisesti pyjamaksi - mikään osa asusta tai materiaaleista ei hierrä tai saa sinua tuntemaan, että sinun on vaihdettava vaatteita.

Voit käyttää olkaimellisia toppeja myös osana asua, jota voit yhdistellä monin eri tavoin - ne näyttävät hyvältä shortsien, hameiden ja pitkien housujen kanssa. Kylminä kuukausina tällaisen vaatteen käyttäminen puseron tai neulepuseron alla auttaa pitämään sinut lämpimänä. Jokainen löytää tarvitsemansa Cellbesin verkkokaupan laajasta tuotevalikoimasta.

Tervetuloa tutustumaan tuotevalikoimaamme, joka sisältää mm. erilaisia alusmekkoja ja -hameita, jotka sopivat mekkojen alle, toppeja villapaitojen alle sekä viehättäviä naisten yöpaitoja.


ALUSVAATTEET RINTALIIVIT PIKKUHOUSUT YÖ- JA OLOASUT

TUKILIIVIT SUKAT & SUKKAHOUSUT SHAPING

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.