Caprice

Saksalainen Caprice valmistaa laadukkaita naisten nahkakenkiä. Caprice-kengät ovat sekä tyylikkäät että mukavat jalassa. Valikoimaan kuuluvat käytännölliset saappaat, ballerinat, korkokengät ja nahkaiset urheilujalkineet. Uudenlaisen ilmanvaihdon ja profiloidun sisäpohjallisen ansiosta Caprice’n jalkineet ovat iskuja vaimentavat eivätkä jalat hikoile näissä kengissä.

Caprice – saappaat, korkokengät ja ballerinat

Caprice’n laajasta valikoimista löytyy varmasti jokaiselle jotain. Leveäkorkoiset korkokengät, mukavat ballerinat ja lämpimät saapikkaat ovat ajattomat ja niissä on tyylikkäitä yksityiskohtia. Caprice’n jalkineet sopivat hyvin jalkaan jokaisessa koossa. Cellbesin valikoimasta löydät sekä kapea- että leveälestiset kengät. H-leveys on hyvä valinta silloin, kun tavalliset kengät painavat molemmalta puolelta tai jalkapöydän päältä. Talveksi kannattaa valita Caprice’n lämpimät saappaat. Keväällä ja syksyllä mokkasiinit, sporttiset kengät ja tyylikkäät ballerinat ovat oiva valinta. Ne sopivat sekä arkeen että juhlaan.

Caprice – naisten nahkakengät

Uudenlainen suunnittelu ja modernit ratakisut ovat tehneet saksalaisesta Caprice’sta suositun kaikkialla maailmassa. Jos arvostat mukavuutta, valitse Caprice. Cellbesin verkkokaupasta löydät ajattomat mallit, jotka näyttävät hyvältä useammankin vuoden käytön jälkeen. Huolellinen viimeistely takaa jalkineiden kestävyyden ja hyvän kunnon. Valikoimastamme löydät Caprice’n tuotteet ilman että sinun tarvitsee edes poistua kotoa. Capricen klassiset tyylit ja mallit heijastelevat kauden trendejä. Minkä hintaisia Caprice’n jalkineet ovat? Mallien hinnat vaihtelevat jalkineen tyypin mukaan. Niiden hinta- ja laatusuhde on kuitenkin erinomainen. Valitse Caprice ja osta omasi Cellbesistä jo tänään!


TUOTEMERKIT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.