• Naiset koko 34-64
  • Miehet koko S - 8XL
  • Ilmainen toimitus alk.59€

Pitstuunika

 Asiakkaamme ovat kaiken ikäiset naiset eri vartalotyypeillä. Jokaisella on oma tyylinsä ja mieltymyksensä ja itsellemme asettamamme tavoitteemme on vastata heidän odotuksiinsa. Siksi tarjoamme verkkokaupassamme erittäin monipuolisen valikoiman. Tuotteidemme joukosta löydät myös esimerkiksi pitsitunikan - omaperäisen vaatekappaleen, josta voi luoda monia settejä!Pitsi - ainutlaatuinen materiaali
Pitsitunikat ovat uniikkeja vaatteita, joita ostavat usein läpinäkyviä, koristeellisia ja erittäin seksikkäitä yksityiskohtia rakastavat naiset. Pitsillä on monta nimeä! Sen valitsevat sekä romantikot että naiset, jotka pitävät sitä ensisijaisesti aistillisena vaate-elementtinä. Pitsi voittaa ihan syystä alusvaatteiden ompelumateriaalien joukossa, koska se on parempi kuin pellava, polyesteri tai puuvilla. Naiset rakastavat sitä sekä pieninä yksityiskohtina että päämateriaalina, josta tietty esine on ommeltu. Alueesta riippuen pitsikangas valmistetaan tietyntyyppisistä ja -muotoisista langoista. Kiehtova ja kaunis kangas saa omistajansa tuntemaan olonsa todella naiselliseksi. Verkkokaupan valikoima ei olisi täydellinen, jos olisimme unohtaneet pitsitunikat!Tyyli ei piile vain klassisessa kauluspaidassa
Pitsitunikoiden ihailijoita on monia, mutta on myös naisia, jotka ihmettelevät niiden pukemista ja yhdistämistä muihin vaatteisiin. Ei voida kiistää, että tästä materiaalista tai tällä materiaalilla koristeltu vaatteet tarjoavat yhtä houkuttelevan kilpailun suosittujen klassisten kauluspaitojen kanssa. Yksinkertaisen leikkauksen, satiinin, puuvillan tai muusta kankaasta puserot ovat tietysti vaatekaappisi peruspilareita, mutta myös kokonaan pitsistä tai siitä ommeltuilla elementeillä (kaulassa, selässä tai hihoissa) koristeltu tunikat sopivat mainiosti tunteaksesi olosi erityiseksi ja tyylikkääksi. Pidemmät pitsipuserot ovat mukavia – naiset, jotka käyttävät mieluummin toppeja housujen päällä, arvostavat näiden tuotteiden tarjoamaa vapautta. Tämä tarkoittaa, että näissä vaatteissa yhdistyvät monien ihmisten halutuimmat ominaisuudet - ne ovat mukavia ja elegantteja samanaikaisesti.Mihin yhdistää tunikat?
Tunikoista asujen luominen on erittäin helppoa, mikä tarkoittaa, että se säästää aikaa. Tunikat näyttävät parhailta ihonmyötäisten housujen kanssa. Pitsipuseroita voi käyttää myös skinny-farkkujen kanssa. Tämä johtuu siitä, että settejä on hyvä luoda vastapaino periaatteella. Tunika on löysä, joten se näyttää hyvältä ihonmyötäisen alaosan kanssa. Toiveistasi ja tilaisuudestasi riippuen voit valita myös yksinkertaisen hameen. Pitsipuserot on parempi yhdistää yksinkertaiseen alaosaan, koska kuviot herättävät huomiota jo itsestään.

Tarjoamme laadukkaita tunikoita eri koossa ja väreissä. Jos pidät pitsisistä vaatteista, tutustu tämän kategorian tuotteisiimme!

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€
  • 30 päivän palautusoikeus