Suodatin

0

Mekot

Etsitkö tyylikkäitä plus-size mekkoja? Onneksi vierailet Cellbesin verkkokaupassa. Valikoimastamme löydät aina monia eri kokoja - riippumatta siitä, millaista mekkoa etsit. Mikään vartalo ei ole samanlainen ja siksi kokomme on oltava erilaisia. Ei ole väliä, käytätkö kokoa 44 vai 64 – löydät mukavat vaatteet, jotka sopivat sinulle. Täältä löydät kesämekot, juhlamekot, vapaa-ajan mekot ja plus-size tunikat. Mekkomme on suunniteltu istumaan mukavasti ja tyylikkäästi - painottaen sekä toimivuutta että tyyliä. Cellbesin plus-size mekkoja on saatavilla kaikissa mahdollisissa leikkauksissa, väreissä ja kuvioissa - kaikki jotta löytäisit jotain itsellesi.


Cellbesin plus-size mekot

Osta plus-size mekko tässä ja nyt. Etsitkö kesämekkoa? Tai mekkoa töihin? Tai vaikka juhlamekkoa? Täältä löydät plus-size mekkoja kaikista kategorioista.


Valitse mekollesi oikea koko

Koon valinta voi olla vaikeaa vartalotyypistä riippumatta. Mikä koko minulle oikeasti sopii? Jotta sinun olisi helpompi valita oikea, olemme luoneet koko-oppaan. Tästä oppaasta näet, mitkä mitat vastaa mitäkin kokoja. Joten ota vain mittasi ja tarkista taulukosta, mikä koko sopii sinulle parhaiten. Tilaa koko, joka on lähinnä omia mittojasi.


Osta plus-koko mekko verkosta

Plus-koon mekon voit ostaa helposti Cellbesin verkkokaupasta. Etsi haluamasi mekko, laita se ostoskoriin, vahvista tilaus ja paketti saapuu pian sinulle. Kokeile rauhassa ja hiljaisuudessa ja nauti sitten uudesta mekostasi – juhlissa, töissä tai vapaa-ajalla.

Cellbesin verkkokauppa palvelee kaikkia asiakkaita iästä, vartalotyypistä tai koosta riippumatta. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita jokaiselle naiselle. Siksi valikoimastamme löytyy plus size vaatteita. Mekot ovat yksi monista Cellbesin verkkokaupan tuotekategorioista. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että plus size asiakkaat löytävät laadukkaita plus size vaatteita, jotka sopivat heidän makuun.Mukavat muotoilevat mekot

Monipuolisesta plus size vaatevalikoimastamme löytyy arkikäyttöön soveltuvia malleja sekä malleja, jotka soveltuvat hyvin juhlallisiin tilaisuuksiin, joihin kannattaa pukeutua näyttävältä. Siksi Cellbesin valikoimassa on muun muassa plus size iltapukuja. Jokainen on suunniteltu ilahduttamaan kauniilla ulkonäöllään ja sopivaksi käyttäjän vartaloon. Plus size muotoilevat mekomme korostavat figuurin vahvoja puolia ja piilottavat optisesti kaikki epätäydellisyydet.

Hieman elegantimpien vaihtoehtojen joukosta löydät Cellbesin verkkokaupasta täydelliset plus size hääpuvut. Niiden laadukas materiaali ja hyvin harkittu leikkaus takaavat liikkumisvapauden ja käyttömukavuuden. Fiksusti valittu kuvio tekee niistä optisesti hoikentavia mekkoja. Valikoimastamme löytyy sekä yksivärisiä malleja että eri kuviollisia malleja.Plus size mekkoja jokaiselle naiselle
Plus size mekkojen valikoima on niin laaja, että verkkokaupastamme jokainen nainen löytää varmasti itselleen sopivan mallin, jossa hän tuntee olonsa mukavaksi ja joka täyttää kaikki hänen laatu- ja ulkonäkövaatimukset. Tarjoamamme eksklusiivisten plus size mekkojen joukossa on malleja, jotka eroavat väriltään, malliltaan ja leikkaukseltaan sekä pituudeltaan, pääntietyypiltään ja hihan pituudesta.

Jotkut naiset, jotka käyttävät plus size mekkoja, etsivät malleja, jotka korostavat ylävartaloaan ja dekoltee aluetta. Toiset taas tarvitsevat malleja, jotka piilottavat nämä alueet ja tasapainottavat mittasuhteita. Samaan aikaan haluttuja ovat myös vyötäröä korostavat muotoilevat mekot. Naisten eri figuurityypeistä, pituudesta ja muotoilutoiveista johtuen varustamme verkkokauppaamme erityyppisillä mekoilla, joista jokainen asiakas voi valita itselleen sopivimman version.Ainutlaatuiset plus size mekot
Vaikka eksklusiiviset plus size mekot voidaan yhdistää vain iltapukuihin, emme puhu tässä vain tuotteidemme ulkonäöstä, vaan myös niiden korkeasta laadusta. Jotkut mallit ovat valmistettu ekologisista kankaista, joiden alkuperä on vahvistettu sertifikaateilla.

Cellbesin verkkokauppa laajentaa jatkuvasti valikoimaansa plus size mekoilla. Välitämme asiakkaistamme ja ympäristöstä. Laaja valikoima eri figuurien ja yksilöllisten mieltymysten mukaan räätälöityjä tuotteita, laadukkaat kankaat ja ekologinen lähestymistapa tuotantoprosessiin ovat vain muutamia ominaisuuksia, joiden vuoksi meiltä kannattaa tilata mekkoja ja paljon muuta.

Tutustu Cellbesin valikoimaan!

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.