Suodatin

0

Liivit


Mitä pukea päälle ensimmäiseen kylmään syyspäivään, viileään kevätpäivään tai rapeaan kesäiltaan? Murhe mitä ja kuinka pukeutua eri keleillä ja eri lämpötiloihin. Sairaaksi voi tulla niin ylikuumentumisesta kuin hypotermiastakin johtuen, siksi onkin erittäin tärkeää kiinnittää huomio oikeaan, sään mukaiseen vaatetukseen. Pitkät naisten liivit ovat yhä suositumpia, koska ne pitävät sinut lämpimänä erilaisissa sääolosuhteissa ja ovat tyylikäs osa asukokonaisuutta. Miksi naiset pitävät pitkästä liivistä? Syitä löytyy monia!


Tarvitsemasi naisten lämmin liivi -syksyyn ja talveen

Ulkolämpötilan arvioiminen pelkän lämpömittarin lukeman perusteella ei välttämättä kerro koko totuutta. Keli voi vaikuttaa viileältä ikkunasta katsottuna mutta lämmittävä auringonpaiste voi muuttaa tilannetta täysin, etkä olekaan enää kylmissäsi. Usein naiset pohtivat kovasti mitä pukea päälle. Tässä tapauksessa paras asukokonaisuus sisältää lämpimän naisten liivin. Pitkän mallin ansioista kylmälle herkät kehonosat kuten vatsa ja selkä pysyvät suojattuina ja lämpiminä. Miellyttävä pystykaulus pitää kaulan ja niskan lämpiminä ehkäisten vilustumisen. Naisten pitkä vanuliivi pitää myös kylmälle herkän munuisten seudun suojattuna ja lämpimänä. Liivin yhdistellä puseron, collegepaidan tai ohuen takin kanssa, riippuen säästä ja mieltymyksistäsi. Vanuliivi suojaa myös hyvin sateelta.


Naisten kesäliivi - mutkattomasti paras lomalla

Kylmät päivät eivät sijoitu ainoastaan kevääseen, syksyyn ja talveen. Kesä harvemmin hemmottelee meitä pelkällä lämmöllä. Kesällä moni matkustaa paljon. Kun osa viettää lomansa mieluummin kotona, valitsee toiset lomakohteeksi vuoret tai rantaloman. Kylmä tuuli voi yllättää niin vuorilla kuin rannallakin (etenkin iltaisin auringonlaskua ihaillen). Jotta välttyisit vilustumiselta ja siltä, että koko loma menee pilalle sairastaessa, kannattaa panostaa naisten lämpimään hupulliseen liiviin, joka suojaa erilaisissa sääolosuhteissa. Riippuen mistä pidät, voi liiviä käyttää auki tai kiinni. Huppu suojaa päätäsi kylmältä tuulelta ja sateelta. Naisten suosiossa ovat nyt hupulliset liivit sekä kesään kesään soveltuvat ohuemmat liivit. Liivi on arvostettu päällysvaatteena, sillä siihen pukeutuneena on mukava tehdä asioita niin kaupungilla kuin kävellä luonnossa.


Jakut & takit Kevättakkeja Farkkutakit Paitatakit Nahkatakit Kevyttoppatakit

Sadetakit Takit Fleecetakit Parkatakit

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.