Fleecetakit


Nykypäivän muoti yhdistää yhä enemmän trendin ja mukavuuden. Monelle naiselle trendikkyyden lisäksi yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on, että vaate on mukava päällä ja siinä pitää pystyä liikkumaan vaivattomasti. Päivittäinen tekeminen on huomattavasti mieluisampaa mukavissa vaatteissa. Lisäksi on hyvä pitää mielessä kehon lämmönsäätely. Kesän helteessä kehomme voi herkästi ylikuumentua kun taas talvella haluamme kaikin tavoin välttää hypotermian. Mitä sitten pukea päälle lämpötilan laskiessa nopeasti? Vastaus tähän on lämmin fleecetakki.


Naisten fleecetakit - syksyyn ja talveen

Hyvinvointiin vaikuttaa moni eri tekijä, mukaan lukien kevyen takin tuoma lämpö vilpoisella säällä. Kesän loputtua, syys-talvikauden hallakelien alkaessa, tulee monelle toive kietoutua lämpöiseen peittoon suojaan näiltä keleiltä. Haluamme viettää suurimman osan ajasta kotona, mutta kaikista arjen askareista ei voi välttyä loputtomiin. Työ, ostokset, kaupungilla asiointi - kuinka pukeutua oikein välttääksesi vilustumisen? Erittäin miellyttävät fleecetakit sopivat niin päällysvaatteeksi kuin takin alla käytettäviksi riippuen säästä ja mieltymyksistä. Pidä nämä mielessä, niin vältyt epämiellyttävältä hikoilulta kuin ikävältä vilustumiseltakin.


Naisten pitkä fleecetakki - hyvä valinta kylmille keleille

Syksyllä ja talvella voi helposti paleltaa jos ei ole tarpeeksi vaatetta päällä. Ulkolämpötilan ollessa matala, sataa ja tuulee, tekee vastustuskykymme kovasti töitä. Naisten pitkät fleecetakit tukevat lämmönsäätelyämme. Pitkät fleecetakit suojaavat myös hyvin paleltumiselle herkkää vatsanseutua ja munuaisia, jotka kylmettyessään voi aiheuttaa epämieluisia terveysongelmia. Korkea kaulus suojaa hyvin kaulan aluetta eikä siksi välttämättä tarvitse käyttää erillistä kaulahuivia. Entä mitä jos käsiä alkaa paleltaa? Paras ratkaisu onkin sujauttaa kädet pehmeisiin lämpimiin taskuihin. Kaiken lisäksi fleecetakki on monikäyttöinen, sitä voi käyttää niin kiinni kuin aukikin.


Naisten hupullinen fleecetakki - täydellinen tuulisella säällä

Kaikki eivät tykkää käyttää myssyä. Syitä sille ovat muun muassa se, ettei jotkut halua pilata kampaustaan kun taas toiset eivät viihdy mikään päähine päässä. Mikä avuksi kun ulkona on kylmä, tuulee ja korvia paleltaa? Tässä tapauksessa paras ratkaisu on valita naisten hupullinen fleecetakki, jossa mukava huppu suojaa ja lämmittää päätä. Voiko fleecetakkia käyttää muulloinkin kun syksyllä ja talvella? Kyllä voi! Keväälläkin on kylmempiä päiviä. Naisten hupullinen fleecetakki on hyvä valinta kesälläkin, vuorille tai merelle matkustaessa. Fleecetakki on mukavan tuntuinen päällä ja lämmittää tarpeesi mukaan: kaupungilla, tunturiretkellä, rannalla auringonlaskusta nauttien tai suojaamalla tuulelta metsässä. Tällaiset mukavat vaatteet on loistovalinta erilaisia retkiä varten, pyöräilyyn, vuoristoon, patikointiin, kaikenlaiseen ulkoiluun ja vuodenajasta riippumatta.


 Jakut & takit Kevättakkeja Farkkutakit Paitatakit Nahkatakit Kevyttoppatakit Liivit Sadetakit Takit Parkatakit

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.