• Naiset koko 34-64
  • Miehet koko S - 8XL
  • Ilmainen toimitus alk.59€

Farkkutakit


Mikä on naisen paras ystävä? Meillä on sinulle nopea vastaus: kevyt sisätakki tai bleiseri. Miksi tällainen vaatekappale on niin hyödyllistä? Laadukas sisätakki ei vain näytä tyylikkäältä, vaan on aina saatavilla, kun sitä tarvitset. Cellbesiltä voit tilata takin, joka on kumppanisi useana vuodenaikana. Älä pelkää – sijoita naisten kevyisiin takkeihimme. Tämän tyyppisiä vaatteita on saatavilla verkkokaupastamme sekä isossa että pienessä koossa - voit valita malleista kokoja 34-64.


Kevyet naisten takit - pikkasen talvea, pikkasen kesää
Kevätpiknik vai kesäillan konsertti? Syyskahvit ystävän kanssa vai talvitreffit ravintolassa? Sillä ei ole väliä mikä tilaisuus on tai mihin aikaan vuodesta se tapahtuu, naisten kevyet takit ovat vaatteita, joita voidaan käyttää moneen otteeseen. Tarjoamme avoimia malleja ja kiristysnarumalleja, jotka kiinnitetään vetoketjulla tai napeilla, kauluksella tai ilman. Voit valita klassisen farkkutakin, joka on helppo yhdistää arkivaatteisiin tai tyylikkään bomber-takin. Mallien ja värien valikoima mahdollistaa vartaloosi ja makuusi sopivan vaihtoehdon. Vaalea vai tumma denim, kiiltävä musta tai ilmeikkäämpi väri - mitä takkia käytät eri vuodenaikoina? Tutustu kevyisiin sisätakkeihimme ja päätä, minkä kanssa haluat ystävystyä!


Kevyet sisätakit - oikea-aikainen ratkaisu
Kylmä tuuli tai odottamaton veto – naisten kevyet takit tulevat aina apuun. Jos tällainen takki on aina saatavilla, vähennät flunssan riskiä. Tämä vaatekappale on muistamisen arvoinen ei vain kylminä kuukausina, vaan myös kesällä. Suuri lämpötilaero voi olla erityisen vaarallinen esimerkiksi lämpimästä ilmastoituun huoneeseen tullessa. Cellbesin verkkokaupan valikoimasta löydät kevyitä naisten takkeja, jotka sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön siirtymäkaudella. Verkkokaupassamme olevat mallit rikastuttavat asuasi käytännöllisesti ja esteettisesti. Haluatko antaa itsellesi harkitun ja tyylikkään lahjan? Tee käytännöllinen päätös - selaa valikoimassamme olevia kevyitä vuorattuja takkeja ja valitse se, joka tulee kulkemaan mukanasi joka päivä.


PIKKUTAKIT & SISÄTAKIT PIKKUTAKIT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€
  • 30 päivän palautusoikeus