• Naiset koko 34-64
  • Miehet koko S - 8XL
  • Ilmainen toimitus alk.59€

Päähineet

Vaikka useimmiten kurkotamme niitä talvella, kannattaa muistaa, että pipot ovat valloittaneet maailman muotikatuja jo pitkään. Ne ovat olennainen osa monia pukeutumistyylejä, joita näemme kadulla, aikakauslehdissä ja televisiossa. Ne eivät vain ole miellyttävän lämpimiä, vaan saavat meidät näyttämään muodikkaalta ja tyylikkäältä. Mielenkiintoista on, että pipon voi yhdistellä niin rentoon kuin lumoavampien tyylienkin kanssa. Vieraile Cellbesin verkkokaupassa ja täydennä asusi naisten pipolla.


Naisten talvipipot - miellyttävät ja lämpimät

Kun valitset naisten pipoja talveksi, kannattaa ne yhdistellä ulkovaatteiden kanssa. Klassinen untuvatakki sopii hyvin ns. smurfette-malli tai malli, joka istuu tiukasti pään ympärillä. Takkien kanssa suosittelemme ehdottomasti tyylikkäitä naisten pipoja, jotka korostavat kokonaisuuden luonnetta. Monet mallistomme mallit ovat universaaleja tuotteita, joten niitä on helppo yhdistellä erit yyppisten vaatteiden ja asukokonaisuukien kanssa.

Jokainen pipomalli valmistetaan lämpimistä ja ihoystävällisistä materiaaleista. Kylminä päivinä pipo pitää mukavasti pään sekä korvat lämpiminä ja suojaa tuulelta. Valikoimassamme on saatavilla pipoja (mukaan lukien perusmallisto) useissa eri väreissä, siksi olemme vakuuttuneita, että jokainen löytää jotain itselleen.


Tyylikkäät naisten myssyt - tyylikäs asuste jokaiselle naiselle

Verkkokaupastamme voit tilata myssyjä kylmiin päiviin. Mallistoon kuuluu myös tyylikkäät naisten talvipipot, täydellisesti istuvat takit ja muut juhlalliset ulkovaatteet. Mallistostamme löytyvät tuotteet toimivat hyvin kaikkina vuodenaikoina. Varmistamme myös, että täydennämme varastosaldoa jatkuvasti lisäämällä verkkokauppaan uusia tuotteita.

Tähän aikaan vuodesta tilaukset painottuu pääosin erilaisiin naisten talvi päähineisiin, joita käytetään myös syksyllä. Kaikki tuotteemme erottuvat tyylikkään muotoilunsa ansiosta, joiden avulla voit luoda hienostuneita asukokonaisuuksia. Päähineet ovat pehmeitä ja ihanan tuntuisia päässä, tarkkaan valittujen materiaalien ansiosta.


Myssy- ja huiviyhdistelmät täydentämään naisten arkityyliä

Cellbesin verkkokaupasta löydät lämpimät miellyttävät päähineet, jotka suojaavat kylminä talvipäivinä. Valikoimasta on saatavilla myös myssy- ja huiviyhdistelmät. Naisten myssy- ja huiviyhdistelmät näyttävät kauniilta ja antavat entistä paremman suojan kylmää vastaan. Kokonaisuutta valitessa sinua auttaa mallistomme samaan sarjaan kuuluvat asusteet. Näin ollen säästyt pääinvaivalta yrittäessäsi yhdistellä huivia suosikkimyssysi kanssai tai päinvastoin. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan kaikkiin Cellbesin asusteisiin - näiden avulla onnistut luomaan uusia ainutlaatuisia yhdistelmiä!


ASUSTEET KAULALIINAT HUIVIT & KAULUKSET KÄSINEET AURINKOLASIT LAUKUT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€
  • 30 päivän palautusoikeus