Suodatin

0

Viimeistellessä asukokonaisuutta, on sitä joskus hyvä täydentää tyylikkäillä asusteilla. Keväällä, syksyllä ja talvella kannattaa valita asusteiksi esim. huiveja, kaulureita ja kaulahuiveja. Kaulahuivit pitää kaulan ja niskan lämpimänä sekä näyttää erittäin tyylikkäältä. Valikoimastamme löydät käytännöllisiä asusteita, joilla voit helposti täydentää arkityyliäsi.


Sijoita naisten huiveihin ja piristä tyyliäsi!

Haluatko pysyä mukana muodissa ja tehdä muodikkaita valintoja? Tai ehkä tyylisi on enemmänkin hienostunut ja ylellinen? Riippumatta siitä, mikä tyyli puhuttelee sinua, sopii naisten huivit täydellisesti mihin tahansa asuun ja tyyliin. Se on käytännöllinen asuste, joka piristää tyyliäsi ja antaa sille lisäluonnetta. Lisää huivi tyyliisi, kun sinusta tuntuu, että asusi kaipaa sitä jotain. Valitse itsellesi iloiset värikkäät asusteet ja lähde uuteen seikkailuun!


Päähuivi - muotia kaupunkityyliin

Ennen vanhaan pitkää huivia tai pyyhettä käytettiin vain kaulassa tai päässä. Onneksi tämä trendi uudistui muodin vallankumouksen aikakaudella ja on otettu nyt käyttöön täysin uudessa muodossa. Huivilla voit näppärästi korvata hiuspannan ja mikä tärkeintä, se näyttää kauniilta hiusten pituudesta riippumatta! Sinun tarvitsee vain kääriä huivi ja sitoa kampaus rullalla olevalla huivilla. Jos haluat rennon, jopa hieman romanttisen tyylin, voit jättää huivin päät auki alas niskaa kohti.


Sopiiko kaulahuivi kaikille?

Muistutuksena asukokonaisuutta luodessasi, että kaulahuivi on myös erittäin naisellinen asuste. Sen avulla saat helposti muutosta arkiseen tyyliin. Lisäämällä huivin asukokonaisuuteen, tulee siitä hienostunut, tyylikäs ja saat ylelliseltä näyttävän lopputuloksen. Eikä kaulahuivi ole ainoastaan aikuisille naisille, koska tämä loistava asuste sopii kaikenikäisille naisille. Sen avulla saa myös näyttävästi korostettua V-kaula-aukkoa. Huivit näyttävät erittäin kauniilta myös yhdistettynä auki olevien kauluspaitojen tai venekaula-aukkoisten paitojen kanssa.


Cellbes - sinun toiveesi huomioon ottava verkkokauppa

Olemme tehneet Cellbesistä paikan, jota pidämme huolta jokaisena päivänä. Tämä on yksi syy siihen, miksi päivitämme säännöllisesti tuotevalikoimaamme ja täydennämme sitä uudemmilla tuotteilla, jotta pystymme vastaamaan ja täyttämään asiakkaiden tarpeet ja toiveet. Uskomme, että tuotteemme auttavat ihmisiä luomaan unelmiensa tyylejä. Suosittelemme sinua pistäytymään Cellbes.fi -sivuilla säännöllisin väliajoin, niin olet ajantasalla upeista uutuksistamme!


ASUSTEET KAULALIINAT PÄÄHINEET KÄSINEET AURINKOLASIT

LAUKUT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.