Sneakersit


Siitä ei ole kovin kauan aikaa, kun tennareita ja lenkkareita käytettiin vain liikunnassa. Nämä ajat ovat kuitenkin ohi. Tennareita käytetään nykyään yleisesti tilanteesta riippumatta, ja ne voi yhdistää vaikkapa tyllimekkoon. Cellbesistä saat mukavat ja tyylikkäät naisten urheilujalkineet, jota varmasti erottuvat muista. Naisten tennareiden värivalikoimamme on todella laaja.

Naisten tennarit – mukavat ja tyylikkäät

Cellbesin verkkokaupan tennarit on valmistettu pehmeästä nasta tai laadukkaista synteettisistä materiaaleista, jotka hengittävät ja vähentävät hikoilua. Voit olla varma siitä, että naisten tennarit ja lenkkarit ovat todella mukavat jalassa. Jalat eivät hikoile lämpimässäkään säässä. Pohjat vaimentavat iskuja tehokkaasti, eikä nivelten hyvinvoinnista tarvitse huolehtia. Naisten tennarit mukautuvat nopeasti jalan muotoon. Siksi ne ovat niin mukavat jalassa. Tennarit ja muut urheilujalkineet myös näyttävät todella hyviltä. Valikoimastamme löydät helposti sekä ajattomat ja hillitymmät sävyt ja mallit että värikkäämmät ja yksilöllisemmät vaihtoehdot.

Viimeistele tyylisiä trendikkäillä naisten tennareilla. Tennarit on helppo yhdistää farkkuihin ja myös mekkoon tai vaikka hameeseen. Tennareilla luot omaperäisen ja yksilöllisen tyylisi. Jos ajattomampi tyyli on enemmän sinun juttusi, kannattaa valita mustat tai harmaat naisten tennarit. Kokeilunhaluisemmille sopivat esimerkiksi keltaiset, vihreät tai käärmeennahkakuvioiset tennarit. Korosta yksilöllistä tyyliäsi näyttävillä tennareilla. Cellbesin valikoimassa on vain laadukkaita naisten urheilujalkineita. Voit olla varma siitä, että ostamasi jalkineet kestävät pitkään.

Tilaa naisten tennarit Cellbesin verkkokaupasta!

Jos käytännölliset tennarit jostain syystä vielä puuttuvat vaatekaapistasi, nyt on oikea aika korjata asia. Tilaa trendikkäät jalkineet Cellbesistä ja tilauksesi toimitetaan nopeasti Älä jää empimään vaan sijoita mukavaan arkeen jo tänään!

Naisten tennareiden väri- ja kokovalikoima Cellbesissä

Cellbesistä löydät naisten tennarit koossa: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ja 43, ja värit ovat: beige, valkoinen, ruskea, musta, punainen, violetti, sininen, oranssi, vaaleanpunainen, harmaa, turkoosi, vihreä ja keltainen. Tutustu naisten tennareiden valikoimaan vaikka heti, ja tilaa uudet suosikkisi!


NAISET NILKKURIT SAAPPAAT SAAPIKKAAT KUMISAAPPAAT

KORKOKENGÄT MATALAT KENGÄT SANDAALIT & SANDALETIT

TALVIKENGÄT SISÄTOHVELIT LOAFERIT LEVEÄ LESTI

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.