Saappaat


Trendit vaihtuvat joka syksy, mutta tyylikkäät saappaat lisäväät itsevarmuutta ja mielenrauhaa. Cellbesistä löydät erilaiset tyylikkäät saappaat, jotka sopivat hyvin yhteen kaikenlaisten talvivaatteiden kanssa. Trendikkäillä saappailla viimeistelet yksilöllisen tyylisi ja erotut muista. Pitkät ja lämpimät polven yläpuolelle ulottuvat saappaat tai lyhyempivartiset saappaat on valmistettu laadukkaista aidosta nahasta tai keinonahasta. Suosittelemme!

Naisten saappaat– mukavat jalassa, lämpimät ja trendikkäät

Cellbesin verkkokaupan valikoima erottuu muista jalkineiden huolellisen viimeistelyn ja tyylikkään designin ansiosta. Cellbesin avulla voit täydentää vaatekaappiasi vaatteilla ja jalkineilla, joita voi yhdistellä uskomattoman monella eri tavalla. Suosittelemme esimerkiksi näyttäviä korkeakorkoisia saappaita ajattoman tyylin viimeistelyyn. Nämä saappaat sopivat myös arkeen. Klassiset mustat saappaat sopivat hyvin yhteen kynähameen, paitapuseron ja pitkien mekkojen kanssa. Oiva kokonaisuus toimistopäivää varten. Polven ylitse ulottuvat saappaat ovat trendikkäät ja yksilölliset. Sääret myös näyttävät pidemmiltä tällaisissa saappaissa. Iltaa varten saappaat voi yhdistää rohkeasti shortseihin tai vaikka minihameeseen. Tämä tyyli sopii hyvin vaikka yökerhoon tai iltaan ystävien seurassa.

Matalakorkoiset saappaat sopivat mukavuutta arvostaville. Valitse matalakorkoiset saappaat tunikan seuraksi tyylikkääseen ja helppoon arkipukeutumiseen. Saappaita käytetään yleensä talvisin, mutta ne sopivat myös syksyn ja kevään tyyleihin. Polven ylitse ulottuvat saappaat ja lyhytvartiset saapikkaat pitävät jalat lämpiminä. Lisäksi tällaiset saappaat ovat todella trendikkäät. Cellbesin kokovalikoimasta löydät saappaat koossa 36–42. Liukastumaton pohja auttaa välttämään kaatumiset, ja saappaat on helppo sujauttaa jalkaan kätevän vetoketjun ansiosta.

Tilaa naisten saappaat Cellbesin verkkokaupasta!

Etsitkö niitä oikeita korkeakorkoisia saappaita? Vai puuttuvatko vaatekaapistasi matalakorkoiset saappaat? Cellbesistä löydät molemmat. Osta saappaat nopeasti ja helposti. Valitse sopiva malli ja tilaa. Tutustu uusimpiin trendeihin ja hyödy muodikkaasta valikoimasta!

Naisten saappaiden ja espadrillojen koko- ja värivalikoima Cellbesissä

Cellbesin verkkokaupasta löydät naistensaappaat koossa: 36, 37, 38, 39, 40, 41 ja 42. Värit ovat beige, ruskea ja musta. Katso jo tänään, millaisia naistensaappaita Cellbesistä löytyy!


NAISET SNEAKERSIT NILKKURIT SAAPIKKAAT KUMISAAPPAAT

KORKOKENGÄT MATALAT KENGÄT SANDAALIT & SANDALETIT

TALVIKENGÄT SISÄTOHVELIT LOAFERIT LEVEÄ LESTI

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.