Nilkkurit


Sään kylmetessä sandaalit on vaihdettava trendikkäisiin saappaisiin. Jos tyylikkäät saappaat puuttuvat vielä kaapistasi, perehdy Cellbesin valikoimaan, josta löydät varmasti sopivat. Saappaat suojaavat kylmältä ja ovat todella kauniit jalassa. Valitse päivittäiseen käyttöön soveltuvat ja tyylikkäät korkeakorkoiset saappaat. Korosta yksilöllisyyttäsi matalavartisilla saappailla ja yhdistele ne rohkeasti erilaisiin asukokonaisuuksiin.

Naistensaappaat – vuorilla ja ilman

Valitse lämpimät vuorilliset saappaat, jotta jalat pysyvät lämpiminä kylminäkin pakkaspäivinä. Cellbesistä löydät vettä hylkivät saappaat, jotka sopivat säähän kuin säähän. Saappaat ovat mukavat jalassa paksusta ja kylmältä suojaavasta vuorista huolimatta. Nämä saappaat myös pitävät hyvin liukkaalla pohjalla. Valikoimassamme on myös naisten vuorittomia saappaita, jotka sopivat erinomaisesti urbaaniin arkeen. Saappaat on helppo yhdistää housuihin ja myös hameisiin.

Cellbesin valikoimaan kuuluvia saappaita voi yhdistellä eri tyyleihin miltei rajattomasti. Tällaiset saappaat sopivat yhteen miltei kaikenlaisten vaatteiden kanssa. Suosittelemme klassisia mustia, erilaisia ruskeansävyisiä ja harmaita saappaita. Pastellinsävyjen ystäviä varten valikoimastamme löytyy vanhanroosan sävyisiä saappaita. Saappaita on saatavissa sekä nauhallisina että vetoketjullisina. Kokovalikoimamme kattaa koot 36–46. Nahka- ja keinonahkajalkineet erottuvat muista erinomaisen kestävyytensä ja näyttävien yksityiskohtien ansiosta.

Tilaa naisten saappaat Cellbesin verkkokaupasta!

Jos kenkien ostaminen tuntuu hankalalta, katso miten Cellbes voi auttaa. Cellbesin verkkokaupasta ostaessasi säästä sekä aikaa että vaivaa, ja voit käyttää säästyneen ajan johonkin paljon mukavampaan. Valitse yksilölliset omaa tyyliäsi korostavat saappaat, valitse oikea koko ja lisää tuote ostoskoriin. Vahvista ja maksa tilaus, joka toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen muutamassa päivässä. Cellbesin tilaukset toimitetaan nopeasti, ja upea saapasvalikoimamme valikoima on todella suuri!

Naistenjalkineiden koko- ja värivalikoima Cellbesissä

Cellbesistä löydät naistensaappaat koossa: 36; 37; 38; 39; 40; 41; 42; 43 ja 44 ja värejä ovat: beige, valkoinen, ruskea, musta, punainen, violetti, sininen, oranssi, vaaleanpunainen, harmaa, turkoosi, vihreä ja keltainen. Katso jo tänään, millaisia naistensaappaita Cellbesistä löytyy!


NAISET SNEAKERSIT SAAPPAAT SAAPIKKAAT KUMISAAPPAAT

KORKOKENGÄT MATALAT KENGÄT SANDAALIT & SANDALETIT

TALVIKENGÄT SISÄTOHVELIT LOAFERIT LEVEÄ LESTI

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.