Farkut


Cellbes

Farkut ovat olleet todella suosittuja siitä lähtien, kun ne valmistettiin ensimmäistä kertaa Yhdysvalloissa vuonna 1872 ja nykyään ne ovat klassikkotuote useimpien ihmisten vaatekaapeissa. Farkuttrendejä tulee ja menee, niitä on saatavilla lukemattomia malleja ja eri tyylisinä. Kauniista tummista suoranmallisista tai ns. bootcut-farkuista skinny-farkkuihin tai leveälahkeisiin malleihin asti. Lisäksi farkkumalleja löytyy sekä korkea- että matalavyötäröisinä, joissa on kauniita yksityiskohtia, kuten taskuja, tikkauksia, ja ompeleita eri väreissä sekä farkkuja, jotka on käsitelty eri väreillä ja pesutyyleillä. Cellbesin verkkokaupasta löydät sinulle juuri oikean ja sopivan farkkumallin.

Saatavilla on myös plus-kokoisia farkkuja, joten löydät varmasti itsellesi sopivat farkut. Ne ovat yhdisteltävissä yhtä hyvin töissä söpön takin ja topin kanssa kuin kauniiden korkokenkien kanssa. Koska farkkumalleja on niin monia erilaisia, korvaavat ne usein kaikki muut housut vaatekaapissamme ja niille löytyy käyttöän paljon useammin kuin muille vaatteille. Useimmat meistä pitävät söpöistä naisten farkuista, ja vaikka ne muuttuvat trendien ja muodin mukaan kuten kaikki muukin, tärkeintä on, että löydät itsellesi parhaiten sopivan parin, jossa tunnet olosi hyväksi ja mukavaksi. Yhdistele seuraavien tuotteiden kanssa:

Naisten paidat

Tunikat

Korut

Naisten takit

Verkkokaupastamme on todella helppoa löytää farkkuja kaiken kokoisille ja muotoisille sekä erilaisten tyylien ystäville. Valikoimasta löytyy jotain jokaiselle, söpöistä, trendikkäisiin kivipestyihin denim farkkuihin ja farkkuja erilaisilla koristeellisilla yksityiskohdilla, kuten applikaatioilla, brodeerauksilla, napeilla ja vetoketjuilla. Sitten löytyy myös yksinkertaisia klassisia viisitaskuisia laivastonsinisiä mallejakin. Ja tietysti kaikki muut näiden väliltä. Lämpiminä vuodenaikoina hyvin istuvat capri-farkut sopivat hyvin korkokenkien, tenniskenkien tai kesäsandaalien kanssa lomalla. Löydät varmasti suuresta ja edullisesta valikoimastamme jotain sinulle sopivaa ja oikean kokoista -tilaa uudet suosikkifarkkusi jo tänään!

Farkut sopivat töihin, vapaa-ajalle, juhliin ja monissa muissakin tilanteissa. On tärkeää kiinnittää huomita miten ja minkälaisen asukokonaisuuden farkuilla luot - yhdistele kauniilla korkokengillä kun lähdet juhliin ja naisten saappailla töihin, yhdisteltynä kauniin topin, takin tai neuletakin kanssa. Yhdistä korkokenkiin saadaksesi juhlavampi ilme tai naisten mokasiineihin rentoa arkityyliä varten. Riippumatta siitä, miten päätät käyttää farkkujasi, löydät Cellbesiltä etsimäsi!


ALAOSAT SLIM FIT-LAHKEET KICK FLARE-LAHKEET

BOOTCUT-LAHKEET HIGH WAIST-LAHKEET USEITA PITUUKSIA STRAIGHT FIT-LAHKEET

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.