• Naiset koko 34-64
  • Miehet koko S - 8XL
  • Ilmainen toimitus alk.59€

Hoito & ohjeita

Cellbes

Rakkaus ja huomio pidentävät rintaliivien elinkaarta. Tässä kerromme joitakin toimivia vinkkejä!

Pesuohjeet

Pesuohjeet

Suosittelemme, että seuraat aina vaatteen pesuohjeita. Pesuohje on suunniteltu niin, että vaate sailyttää värinsä ja muotonsa mahdollisimman pitkään. Jos hoidat alusvaatteitasi huolellisesti, niiden käyttöikä pitenee. Se on hyväksi vaatteillesi, taloudellesi ja ympäristöllemme.

Pesupussissa

Lajittele vaatteet värin ja lämpötilan mukaan. Kaikki rintaliivit voivat parhaiten, kun ne pestään pesupussissa. Näin vältetään herkän materiaalin vahingoittuminen.

Pesuainetta

Ethän käytä liikaa pesuainetta. Liiallinen pesuaineen käyttö ei anna parempaa tulossta vaan päinvastoin. Ylimääräinen pesuaine jää vaatteisiin ja aiheutta iho-ongelmia. Älä käytä valkaisevaa pesuainetta värillisille vaatteille,sillä värit voivat haalistua ja esimerkiksi musta saattaa muuttua harmaaksi.

Cellbes


Materiaali


Puuvilla:

Puuvillakuidut ovat siemenhaituvia, jotka ovat peräisin puuvillakasvista. Puuvillakuitujen pituus vaihtelee 15-45 mm välillä. Laatu on sitä parempaa, mitä pidempää kuitu on. Kammatusta puuvillasta on poistettu lyhyimmät kuidut, mikä takaa erittäin hienon laadun, kiillon ja kestävyyden. Puuvilla on vahva kuitu, joka tuntuu miellyttävältä ja luonnolliselta ihoa vasten. Puuvilla voi kutistua ensimmäisen pesun jälkeen. Joissakin tapauksissa hienovarainen venyttäminen, voi vähentää kutistumista. Puuvillaa voi yleisesti pestä 60 asteessa, mutta vaatteen yksityiskohtien takia pesulämpötila saattaa olla 40 astetta. Seuraa vaatteen pesuohjeita.

Elastaani:

Tätä joustavaa kuitua käytetään yhdessä muiden kuitujen kanssa, jotta saadaan aikaan joustavaa materiaalia. Elastaania sisältävää vaatetta ei saa pestä liian korkeassa lämpötilassa, koska vaate voi menettää joustavuutensa. Seuraa vaatteen pesuohjeita.

Polyamidi/Nylon:

Tekokuitu, joka on valmistettu täysin kemiallisesti öljyn avulla. Kuivuu nopeasti, ei kutistu ja on vahvaa.

Polyesteri:

Tekokuitu, joka on valmistettu täysin kemiallisesti öljyn avulla. Polyesteri kuivuu nopeasti, ei kutistu ja on vahvaa. Varjopuoli on, että polyesteri voi helposti sähköistyä erityisesti talvella, kun ilma on kuivaa.

Mikrolaatu/mikrokuitu:

Erittäin ohutta tekokuitua, esimerkiksi polyesteriä tai polyamidia, joka antaa ohuen ja mukailevan laadun. Ethän käytä huuhteluainetta, kun peset mikrokuituisia vaatteita. Huuhteluaine saattaa tukkia kuidut ja materiaali ei voi ”hengittää”. Vältä myös kuivausrummun käyttöä, sillä kuidut voivat tuhoutua.

Cellbesiltä saat kauniit alusasut joka koossa

Cellbesiltä saat kauniit alusasut joka koossa

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€
  • 30 päivän palautusoikeus