Suodatin

0

Farkkujen opas

Cellbes farkkuopas

FARKKUOPAS

Cellbes farkkuopas

Meiltä löydät farkkuja koossa 34–64

Löydä suosikkimallisi

Löydä parhaat farkut sinulle!

Cellbes

Riippuen siitä, miltä vartalosi näyttää, eri farkkumallit voivat istua enemmän tai vähemmän mukavasti. Löydä juuri sinulle sopiva pari!

Vahvat pohkeet

Vahvat pohkeet

Suorat ja leveälahkeiset Renata-farkut, joissa on korkea vyötärö, tai bootcut-lahkeiset Judy-housut myötäilevät täydellisesti vartaloasi ja istuvat mukavasti.

Pyöreä vartalo

Pyöreä vartalo

Linnea on saatavana tummana pesuna, joka sopii hyvin vartalollesi. Lisäksi Linneasta on saatavana kolme eri lahjepituutta.

Leveä lantio

Leveä lantio

Valitse mieluiten leveähköt lahkeet tai bootcut-malli, jotka tasapainottavat vartaloa. Jennifer ovat imartelevat bootcut-malliset farkut.

Hieman vatsaa

Hieman vatsaa

Korkeavyötäröiset joustavat farkut ovat sekä mukavat että tyylikkäät. Kokeile muotoilevaa Judy-malliamme, jossa on leveä vyötärö.

Hoikka ja lyhyt

Hoikka ja lyhyt

Useista farkuistamme on saatavana eri lahkeenpituuksia, joten löydät varmasti oikean pituuden. Malleissa Paris ja Jenny on kaksi, Linneassa kolme.

Vahvat reidet

Vahvat reidet

Valitse suoralahkeiset mallit, kuten Renata ja Linnea, tai kokeile muotoilevia housujamme Judy, jotka muotoilevat ja kohottavat.

Tiesitkö tämän:

3 yksityiskohtaa upealle farkkupepulle

Yoke

Yoke on V:n muotoinen sauma taskujen ja vyötärönauhan välissä. Sauma muotoilee housujen takaosaa. Mitä enemmän se muistuttaa sydäntä, sitä enemmän se korostaa takamustasi. VINKKI! Muotoilevat Judy-farkut superjoustavaa denimiä, joka muotoilee takamusta.

Korkea vyötärö

Korkea vyötärö voi saada takamuksen näyttämään pidemmältä, mutta korostaa vyötärön ja pepun välistä kontrastia Matala vyötärö lyhentää ja pienentää takamusta. VINKKI! Elin-housuissa on imarteleva istuvuus, korkea vyötärö, leveä resorivyötärö ja kapeat lahkeet.

Taskut

Taskujen sijoittelu ja koko ovat tärkeitä farkkujen osia, jotka auttavat muotoilemaan takamusta. Taskujen koon ja muodon tulee olla oikeassa suhteessa muotoihisi. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että taskujen on oltava pakaroiden keskellä.

Lue lisää denimistä

 Hoito-ohjeita

Hoito-ohjeita

Eläköön farkut

Koko-opas

Koko-opas

Löydä oma kokosi

Meiltä löydät farkkuja koossa 34–64

Löydä suosikkimallisi

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.