Suodatin

0

Kesän housuopas

Cellbes

Kesähousut

Kesäsää saattaa tarjota sekä kirkasta auringonpaistetta että rankkasadetta, joten miten valita sopivat vaatteet? Kesähousut ovat täydellinen vaate, joka varmistaa tyylisi viileämpinä päivinä ja ovat riittävän kesäinen valinta lämpimään säähän. Opastamme sinua kesän suosituimpien mallien valinnassa.

Cellbes

Klassiset Caprit!

Caprihousut tekivät läpimurron 50-luvulla, ja niistä tuli suosittuja yleisön keskuudessa, kun suuret tähdet, kuten Audrey Hepburn ja Marilyn Monroe pukeutuivat niihin. Nykyään caprihousut ovat klassinen vaate, josta on saatavana useita eri malleja. Meiltä löydät capreja pehmeistä materiaaleista, joissa on helppo liikkua. Caprit sopivat hienosti yhteen tunikan tai paidan kanssa, ja jos haluat stailata klassiseen 50-luvun tyyliin, solmi paita vyötärölle ja viimeistele tyyli huivilla.

Cellbes

Mukavat shortsit!

Sääret esiin! Shortsit ovat mukava kesävaate, joka tuntuu sekä vilpoisalta että mukavalta päällä ja ovat helppokäyttöiset. Luo huoliteltu look yhdistämällä ne pellavapaitaan tai T-paitaan viettääksesi rennon päivän puutarhassa.

Cellbes

Huolitellut culotte-housut!

Culotte-housut ovat todellakin tehneet läpimurron viime vuosina, eikä ihme! Culotten tunnusmerkkinä ovat leveät lahkeet ja paljaat nilkat, mikä tekee siitä erittäin mukavan ja keveän mallin. Viileät ja mukavat lämpiminä kesäpäivinä, mutta silti riittävän tyylikkäät, jotta voisit tuntea itsesi huolitelluksi. Todelliset huippuhousut!

Cellbes

Raikkaan valkoista!

Harvat vaatteet luovat niin kesäisen tunnelman kuin valkoiset housut. Ne luovat raikkaan lookin ja sopivat yhteen kaikenlaisten värien ja kuvioiden kanssa. Yhdistä valkoiseen pellavapaitaan ja ota kaikki irti kesäisestä rusketuksesta tai lisää värikäs kaftaani väriläiskän luomiseksi.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.