• Toimitus 6€
  • Naiset koko 34-64, Miehet koko S - 8XL

Tallennetut kohteet

Ladataan tallennettuja kohteita...

Hoito & ohjeita

RINTALIIVIOPAS

Pidä huolta rintaliiveistäsi

Rakkaus ja huomio pidentävät rintaliivien elinkaarta. Tässä kerromme joitakin toimivia vinkkejä!

Cellbes

Pesuohjeet


Suosittelemme, että seuraat aina vaatteen pesuohjeita. Pesuohje on suunniteltu niin, että vaate sailyttää värinsä ja muotonsa mahdollisimman pitkään. Jos hoidat alusvaatteitasi huolellisesti, niiden käyttöikä pitenee. Se on hyväksi vaatteillesi, taloudellesi ja ympäristöllemme. 


Lajittele vaatteet värin ja lämpötilan mukaan. Kaikki rintaliivit voivat parhaiten, kun ne pestään pesupussissa. Näin vältetään herkän materiaalin vahingoittuminen. 


Ethän käytä liikaa pesuainetta. Liiallinen pesuaineen käyttö ei anna parempaa tulossta vaan päinvastoin. Ylimääräinen pesuaine jää vaatteisiin ja aiheutta iho-ongelmia. Älä käytä valkaisevaa pesuainetta värillisille vaatteille,sillä värit voivat haalistua ja esimerkiksi musta saattaa muuttua harmaaksi. 


Pidä huolta rintaliiveistäsi

Kaikki rintaliivit tulisi mieluiten pestä käsin. Suosittelemme värillisille mietoa pesuainetta, pesujauhetta tai nestemäistä pesuainetta. Ethän sekoita erivärisiävaatteita vaan peset vaaleat vaatteet erikseen saadaksesi parhaan tuloksen. Jos haluat mieluiten pestä rintaliivit pesukoneessa, käytäthän pesupussia. Näin kaarituet eivät vahingoitu tai tartu pesukoneeseen. Kiinnitä hakaset, jotta ne eivät tartu tai revi rikki muita herkkiä materiaaleja. 


Kun säilytät rintaliivit vaatekaapissa/laatikossa, viikkaa ne kuppi kuppia vasten, jotta liivit säilyttävät muotonsa. 


Materiaali


Puuvilla:

Puuvillakuidut ovat siemenhaituvia, jotka ovat peräisin puuvillakasvista. Puuvillakuitujen pituus vaihtelee 15-45 mm välillä. Laatu on sitä parempaa, mitä pidempää kuitu on. Kammatusta puuvillasta on poistettu lyhyimmät kuidut, mikä takaa erittäin hienon laadun, kiillon ja kestävyyden. Puuvilla on vahva kuitu, joka tuntuu miellyttävältä ja luonnolliselta ihoa vasten. Puuvilla voi kutistua ensimmäisen pesun jälkeen. Joissakin tapauksissa hienovarainen venyttäminen, voi vähentää kutistumista. Puuvillaa voi yleisesti pestä 60 asteessa, mutta vaatteen yksityiskohtien takia pesulämpötila saattaa olla 40 astetta. Seuraa vaatteen pesuohjeita.

Elastaani:

Tätä joustavaa kuitua käytetään yhdessä muiden kuitujen kanssa, jotta saadaan aikaan joustavaa materiaalia. Elastaania sisältävää vaatetta ei saa pestä liian korkeassa lämpötilassa, koska vaate voi menettää joustavuutensa. Seuraa vaatteen pesuohjeita.

Polyamidi/Nylon:

Tekokuitu, joka on valmistettu täysin kemiallisesti öljyn avulla. Kuivuu nopeasti, ei kutistu ja on vahvaa.

Polyesteri:

Tekokuitu, joka on valmistettu täysin kemiallisesti öljyn avulla. Polyesteri kuivuu nopeasti, ei kutistu ja on vahvaa. Varjopuoli on, että polyesteri voi helposti sähköistyä erityisesti talvella, kun ilma on kuivaa.

Mikrolaatu/mikrokuitu:

Erittäin ohutta tekokuitua, esimerkiksi polyesteriä tai polyamidia, joka antaa ohuen ja mukailevan laadun. Ethän käytä huuhteluainetta, kun peset mikrokuituisia vaatteita. Huuhteluaine saattaa tukkia kuidut ja materiaali ei voi ”hengittää”. Vältä myös kuivausrummun käyttöä, sillä kuidut voivat tuhoutua.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldTrygg e-handelSwedish Fasion

Powered by Jetshop

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitus 6€
  • 30 päivän palautusoikeus

Tällä sivustolla käytetään evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja