Suodatin

0

Tietoisia valintoja

Tietoisia valintoja

Me Cellbesillä olemme tietoisia siitä, että suurin ilmastovaikutuksemme syntyy tuotteidemme valmistusprosessin aikana – jotain, jonka vähentämiseksi pyrimme tekemään töitä. Mutta myös sinä asiakkaana voit vähentää ympäristövaikutusta. Tässä on muutamia vinkkejä!

Osta vain tarvitsemasi tuotteet ja käytä niitä niin paljon kuin mahdollista

Monet käyttävät vain pientä osaa vaatekaapistaan. Ainoastaan sellaisten tuotteiden ostaminen, joita todella tarvitset, on yksi parhaista tavoista vaikuttaa positiivisesti ympäristöön. Tutkimukset osoittavat, että tehokkain tapa vähentää päästöjä on varmistaa tekstiilien käyttövarmuuden pidentäminen. Jos käyttökertojen määrä kaksinkertaistuu, päästöt lähes puolittuvat. Siksi on tärkeää, että me yrityksenä tuotamme laadukkaita tuotteita, jotka kestävät käyttöä. On myös tärkeää, että vaatteemme istuvat hyvin, ovat mukavia ja muotoiltu niin, että niistä tulee suosikkivaatteitasi, joihin haluat pukeutua usein.

Valitse vaatteita, joissa on Cellbesin Parempi ympäristövalinta -merkintä

Nämä vaatteet on valmistettu joko kierrätetyistä materiaaleista tai uusista materiaaleista, joiden ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin perinteisillä vaihtoehdoilla, esimerkkinä luomupuuvilla. Lue lisää Parempi ympäristövalinta -konseptista täältä. Kun valitset vaatteita, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, se tarkoittaa, että kerran tuotettu materiaali saa uuden mahdollisuuden. Kierrätys on paljon resurssitehokkaampaa kuin uuden materiaalin valmistaminen.

Jos olet epävarma koostasi, lue koko-oppaamme ja rintaliivioppaamme ennen tilaamista

Näin saat todennäköisemmin vaatteen, joka istuu hyvin ja jota haluat käyttää yhä uudelleen. Siirry Rintaliivioppaaseemme Siirry Koko-oppaaseemme

Löydä uusia suosikkivaatteita paikallisesta käytettyjen vaatteiden liikkeestä

Sieltä voit tehdä uusia inspiroivia hankintoja vaatekaappiisi kuluttamatta luonnonvaroja.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.