Suodatin

0

Kuljetukset

Kuljetukset

Cellbes pyrkii mahdollisimman tehokkaaseen logistiikan hallintaan, jotta voimme optimoida varastomme, tehdä asiakkaat tyytyväisiksi ja minimoida negatiiviset ympäristövaikutukset.


Laskemme ilmastopäästömme GHG-protokollan mukaisesti. Vuonna 2020 kuljetuksistamme aiheutuneet päästöt olivat 1316 tonnia hiilidioksidiekvivalentteja. Kaaviossa näkyy päästöjen jakautuminen saapuvien tuotteiden (toimittajalta varastolle), lähtevien tuotteiden (varastolta asiakkaalle), kuljetusten oman ja ulkoisen varastomme välillä sekä palautusten aiheuttamat päästöt.


Koska suurin osa maailman tekstiilituotannosta tapahtuu Aasiassa, kuljetusmatkat ovat pitkiä. Cellbes-tuotteet kuljetetaan Aasian tuotantomaista pääasiassa laivarahtina, mikä on sekä kustannustehokkaampaa että ympäristöä vähemmän kuormittavaa. Kun ostamme lähempänä sijaitsevista maista, kuljetus tapahtuu nykyään kuorma-autoilla. Tavaroiden kuljettaminen laivalla vähentää huomattavasti päästöjä tuotetta kohden lentorahtiin verrattuna. Vuonna 2020 olemme puolittaneet lentorahtina kuljetettujen tuotteiden määrän 4,9 %:sta 2,2 %:iin kokonaiskuljetuksina toimittajalta varastoomme. Vuoden aikana tavarantoimittajien ja varaston väliset rahdit aiheuttivat keskimäärin 244 g CO2-päästöjä tuotetta kohden.


image

Myyntimme tapahtuu suurimmaksi osaksi verkkokaupan kautta, mutta meillä on myös pienehkö osuus B2B-myyntiä paikallisiin myymälöihin Ruotsissa, Suomessa ja jossain määrin Kreikassa. Asiakkaiden paketit kuljetetaan varastoltamme suurimmaksi osaksi kuorma-autoilla, mutta Baltian ja Itä-Euroopan asiakkaille toimitettavat paketit kuljetetaan kuorma-auton lisäksi myös laivalla.


Huolimatta siitä, että toimitus asiakkaille tapahtuu kuorma-autoilla (ja pieni määrä laivarahtina) ja vain 2,2 % rahdeista tavarantoimittajilta varastoon tapahtui vuonna 2020 lentoteitse, lentorahtimme osuus kuljetuspäästöistä on edelleen 35 %. Siksi on tärkeää jatkaa työtä lentorahdin vähentämiseksi!


image

Pyrimme pakkaamaan tavarat niin, että ne vievät mahdollisimman vähän tilaa kuljetuksen aikana, ja että jokainen paketti sisältää mahdollisimman vähän ilmaa. Siksi olemme päättäneet lähettää tuotteemme pusseissa pahvilaatikoiden sijaan. Tällä hetkellä noin 86 % toimituksista on pakattu muovipakkauksiin ja loput aaltopahvilaatikoihin.

Palautusten suuri määrä on nykyään tuttu ongelma muodin verkkokauppaostoksissa. Jotta voisimme pitää tarpeettomat palautukset vähäisinä ja saada asiakkaat tietoisiksi toimitusten ympäristövaikutuksista, perimme maksun sekä toimituksesta että palautuksesta. Vuonna 2020 palautuksista syntyvät päästöt olivat 7 % kokonaiskuljetustemme päästöistä.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.