Suodatin

0

Yhteistyö

Yhteistyö & kumppanuudet

Amfori BSCI

Amfori BSCI:n avulla voimme tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa paremman turvallisuuden ja työympäristön saavuttamiseksi käyttämissämme tehtaissa, mikä on erittäin tehokas keino tehdä parannuksia. Yhdessä toimittajien muiden asiakkaiden kanssa, jotka ovat myös Amfori BSCI:n jäseniä, voimme vaikuttaa merkittävästi enemmän kuin yksittäisenä yrityksenä. Lue lisää täältä.


STICA, Swedish Textile Initiative for Climate Action

Olemme osa STICA-aloitetta, jossa yritykset tekevät yhteistyötä muun muassa tekstiiliteollisuuden ja kuljetusten ilmastovaikutuksen pienentämiseksi. Yhdessä opimme toisiltamme ja asetamme vaatimuksia ja sääntöjä siitä, miten voimme mitata ja pienentää ilmastovaikutustamme koko arvoketjussa. Muutoksia ja parannuksia voi tapahtua nopeammin, kun ilmastotyössä heikosti menestyneet yritykset voivat oppia muilta pidemmälle päässeiltä. Meillä on suuremmat mahdollisuudet muutokseen asettamalla samanlaisia vaatimuksia toimittajille ja kuljettajille. Lue lisää täältä.


Kemikaliegruppen, RISE

Cellbes on ollut jo useiden vuosien ajan RISE-organisaation ylläpitämän Kemikaliegruppenin jäsen. Kemikaliegruppen tekee yhteistyötä yli 100 tekstiiliteollisuuden jäsenyrityksen, tutkimusalan yrityksen ja kemikaalikysymyksiin liittyvien viranomaisten kanssa. Kemikaliegruppen jakaa ajankohtaista tietoa kemikaaleihin ja ympäristöön liittyvistä kysymyksistä sekä toimii tukena ja tarjoaa työkaluja kemikaaleihin liittyvään työhön. Lue lisää täältä.


TEKO

Cellbes on ollut jo muutaman vuoden toimialajäsen TEKO:ssa, jonka tehtävänä on jatkuvasti päivittää kestävään kehitykseen liittyviä aiheita ja lainsäädäntöä. TEKO järjestää myös kestävän kehityksen seminaareja ja webinaareja. Lue lisää täältä.


CSR-Västsverige

CSR-Västsverige on Ruotsin suurin kestävän kehityksen verkosto, johon kuuluu jäseniä elinkeinoelämän, akateemisen alan, julkisen alan ja kansalaisjärjestöjen sektoreilta. Cellbes on yksi 300 jäsenestä. Saamme mahdollisuuden osallistua kiinnostaviin seminaareihin ja vaihtaa kokemuksia ja osaamista yritysten ja organisaatioiden kanssa myös oman alamme ulkopuolella. Lue lisää täältä.


Textilimportörerna

Textilimportörerna on alajärjestö kaikille vaate- ja kenkäkaupan ammattilaisille. Se tarjoaa meille mahdollisuuden tekstiilien, kemikaalien ja sosiaalisen vastuun merkintöihin liittyvään neuvontaan ja koulutukseen. Lisätietoa täällä.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.